Гороскоп на 30 грудня: Дівам варто ризикнути, а Козорогам — розставити всі крапки над "і" у стосунках

Читати російською
Автор

Знакам Зодіаку треба звернутися до своєї інтуїції та сміливо будувати плани

"Телеграф" представляє ваш щоденний гороскоп на 30 грудня. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами для представників кожного знаку Зодіаку, а також ділимося порадами астрологів на суботу.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Намагайтеся максимально уважно розробляти свої плани на майбутнє. Одна з найбільш цінних навичок у житті — уміння забувати негативне та відпускати неприємні спогади. У другій половині дня варто усамітнитися, щоби прийти в гармонію і зібратися з силами.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Нічні світила можуть бути в дисгармонії. Будьте уважнішими при розробці планів, доводьте розпочаті справи до кінця та уникайте обіцянок, які не можете виконати. День вдалий для покупок, але намагайтеся не занурюватися в борги. На Тельців чекає багатство, любов і успіх у рік Дракона.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Прагніть залишатися у центрі подій. Не уникайте труднощів, не змінюйте плани в останній момент. Вірте, що Всесвіт внесе корективи у ваше життя у потрібний момент, підтримуючи вас. Астрологи радять бути уважнішими при підрахунку грошей.

Рак (22 червня — 22 липня)

Присвятіть себе просуванню нових ідей, обов’язково діліться своїми планами з керівництвом чи колегами. Ваша привабливість допоможе оточуючим розуміти вас навіть без зайвих слів. Цієї суботи не соромтеся співпрацювати в команді.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Як на роботі, так і вдома, будьте чуйними та уважними. Ваша доброта не залишиться непоміченою, і в майбутньому люди можуть відповісти вам тим самим. Присвятіть другу половину дня домашнім справам та створенню порядку.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Важливо оцінювати рівень ризику, покладаючись на інтуїтивне чуття. У безпечній обстановці можна спокійно приділяти увагу любові, корисним справам чи новим заняттям, навіть ризикнути. У разі негативних передчуттів важливо дбати про власну безпеку.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Астрологи попереджають бути обережними при поводженні з побутовою хімією, а також при плануванні відряджень та переїздів, щоб уникнути серйозних неприємностей. Ділове життя може очікувати збільшення рівня удачі, сприятливих змін, та успіхів у підприємництві та торгівлі. Терезам дуже пощастить у рік Дракона 2024.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Це сприятливий день для духовних практик, зміцнення енергії, постановки нових цілей та завдань. Астрологи радять уважніше слухати свою інтуїцію, оскільки можливі значні зміни у житті.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Цей день чудово підходить для роздумів про життя, оцінки пройденого шляху, мрій та створення планів на майбутнє. Довіртеся своєму інтуїтивному чуттю — воно стане вашим надійним орієнтиром у вихорі подій, що обертається, підказуючи найкращі варіанти дій.

Козоріг (22 грудня — 19 січня)

Цей день підходить як для започаткування нових стосунків, так і для завершення застарілих. Важливо діяти, не очікуючи, що щастя прийде саме собою. Зрозумійте, що на вас може чекати щось дійсно приємне, але важливо проявити ініціативу.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Роздумів перед ухваленням важливого рішення ніколи не буває надто багато. Існує ймовірність, що після доленосного вибору ви відчуєте жаль про поспішність. Нічні світила рекомендують визначитися з цілями, скласти план дій і лише після цього прийматись за зміни.

Риби (20 лютого — 20 березня)

У такі дні слід поширювати добро. Постарайтеся приготувати приємні сюрпризи для близьких та друзів – це повернеться вам у найближчому майбутньому. Сфокусуйтеся на створенні позитивної та щирої атмосфери, піклуйтеся про близьких. Риби збільшать доходи у січні 2024 року.