У чому зустрічати рік Дракона 2024: щасливі кольори для кожного знака Зодіаку

Читать на русском
Автор
18656
Задобрити Дракона у новорічну ніч 2024 можна образом у червоних відтінках
Задобрити Дракона у новорічну ніч 2024 можна образом у червоних відтінках. Фото Freepik

Приверніть увагу китайського символу, а разом з ним і удачу

Протягом наступного 2024 року своїм впливом оберігатиме Зелений Дерев’яний Дракон. Цей східний символ несе в собі енергію сили, рішучості та великодушності, процвітання та успіху. Але щоб задобрити цей лютий символ, кожному знаку Зодіаку варто провести новорічну ніч у вбранні "свого" щасливого кольору.

Кожен представник гороскопа має привернути увагу Зеленого Дерев’яного Дракона по-своєму, пише eva. Щоб уникнути помилок при виборі вбрання, слід скористатися наступними порадами.

Овен

Світлі відтінки в одязі ідеально підходять Овнам — білий, молочний, ніжно-жовтий або сіро-блакитний. Якщо ви хочете виділитися, варто звернути увагу на вбрання в модному металевому відтінку із шовку чи сатину. Також підходить одяг з блискітками та паєтками.

Телець

Вибирайте максимально зручне вбрання, переважно у спокійних та стриманих тонах: молочний, зелений, коричневий, бежевий. Експериментуйте зі смарагдовим відтінком, який також може принести удачу. Макіяж краще робити максимально натуральним, щоб образ був легким та ніжним.

дівчина в зеленій сукні

Близнюки

Вам варто вибрати одяг жовтого, помаранчевого, коричневого або світло-сірого кольору. Не завадять прикраси, які додадуть "родзинки" вашому образу. Головне — зробіть акцент на очі, оскільки вони є вашою секретною зброєю.

Рак

Ракам потрібно уникати надто яскравих і вичурних відтінків. Щоб привернути увагу Дракона, варто зупинитися на сріблястому або сірому, білому, пісочному, зеленому та морському кольорі. У макіяжі вибирайте стриманість: досить легкої грайливої стрілочки, фарбованих вій та ніжного блиску для губ.

Лев

Новий рік Левам краще зустрічати у золотистих відтінках, а також можна вибрати оливковий, коричневий чи червоний колір. Перевагу слід віддати благородним тканинам, таким як оксамит, сатин або шовк. Завершальний штрих – червона помада.

Діва

Відповідний образ для Дів включає відтінки синього, блакитного, зеленого, білого або молочного кольору. Золоті прикраси та вечірній макіяж підкреслять ваш стиль.

Терези

У новорічну ніч Терези можуть вибрати натуральні та спокійні кольори: блакитний, зелений, бежевий. Витончені аксесуари підкреслять їхню унікальність, а в макіяжі достатньо підкреслити вії, використати для губ тінт і додати хайлайтер.

дівчина в синій сукні

Скорпіон

Для Скорпіонів червоний колір обіцяє неймовірну удачу у новому році. Якщо червоний не подобається, можна вибрати теракотовий, бордовий чи темно-фіолетовий. Важливо підкреслити губи саме темно-червоною помадою.

Стрілець

Для Стрільців щасливими кольорами будуть помаранчевий (всі відтінки), сірий, коричневий, синій, білий та фіолетовий. Не забувайте додати до образу прикраси. У макіяжі акцентуйте на очах.

Козоріг

Зверніть увагу на спокійні, ненав’язливі відтінки в одязі, такі як сірий, пісочний, бежевий та блакитний. Зробіть макіяж стриманим, щоб повністю відповідати образу.

Водолій

Драконів вразять сміливі кольори: електрик, металік, срібло. Якщо хочете чогось спокійнішого, вибирайте небесно-блакитне або біле вбрання. Однак не забувайте про яскраві акценти – великі прикраси, насичена помада чи пояс на талії є обов’язковими для створення новорічного образу.

Риби

Для залучення удачі в рік Дракона вибирайте кольори: зелений, блакитний, рожевий, м’ятний або лавандовий. Якщо хочете виділитися, виберіть золотисте або сріблясте вбрання. Макіяж з ефектом мокрих повік може стати вашою фішкою, але вибирайте більш ніжні та нюдові відтінки.

дівчина в рожевій сукні

Раніше астрологи розповіли, що хорошого принесе Дракон кожному знаку китайського гороскопа. Приємні подарунки отримають усі.