Як створити затишок та святкову атмосферу під час нестерпної зими: топ-5 порад

Читати російською
Автор

Узимку обходьте депресію десятою дорогою, дбайте про своє психологічне здоров'я та створюйте свято для дорогих людей

Багато хто взимку переживає зимову депресію. Аби жити у гармонії з природою та відчувати щастя, потрібно набратися сил та створити суперзиму у своїй оселі, обравши, приміром "тиху розкіш" для дому та душі.

"Телеграф" розкаже, як правильно організувати простір вдома, переосмислити минуле, аби крига не торкалася вашого серця. Холод залишиться за дверима, а сніг та морози не відберуть щастя у людей, яких ви любите.

Тепла атмосфера

Насолоджуйтеся прогулянками в засніженому лісі, зліпіть смішного сніговика та прикрасьте ялинку або дідух. Обов’язково повісьте на ялинку ту іграшку, яку вважаєте своїм тотемом. Осідлайте санчата, взуйте ковзани, подбайте, щоб ваше тіло було в русі. Змайструйте годівничку для птахів, наповнивши її салом, хлібом та різноманітнім насінням. Підготуйте подарунки для людей, яких ви любите.

Ліпіть снігову бабу /virtualacademy.ru

Робіть висновки. На аркуші паперу напишіть, що ви досягнули минулого року. Опишіть свої плани, навіть можете їх візуалізувати. У грудні завершіть розпочаті справи та виконайте усі обіцянки.

Ваш дім — резиденція Санта-Клауса та святого Миколая. Поприбирайте вдома, викиньте сміття, мотлох. Минуле залиште у минулому. Викидаючи сміття, ви очищуєтесь на духовному рівні. Користуйтесь аромалампами, наповнюючи дім пахощами кориці, цитрусових, гвоздики, мускатного горіха.

Придбайте позитивний зимовий одяг та прикраси — теплі светри із зображеннями оленів, яскраві гірлянди чи навіть просто серветки до святкового столу зі сніжинками. Прикрасьте оселю так, як вам подобається.

Новорічні прикраси - це важливо /The Spruce

Тіште рідних та себе смакотою. Готуйте теплу і ароматну зимову їжу, глінтвейни та зігріваючі напої (рецепти читайте у наступних блогах). Дізнайтеся, які страви готують на Різдво чи Новий рік інші народи і спробуйте їх приготувати, здивувавши рідню кулінарними талантами.

Смачно готуйте

Підготуйтеся до сезону зимових свят. Складіть список подарунків на Новий рік та Різдво – це святе, слухайте пісні про зиму, складіть список фільмів, які будете дивитися під час свят, продумайте меню на Новий рік, запасіться мішком мандаринів і найголовніше — загадуйте бажання.

На Новий рік без подарунків - ніяк /Getty Images

Раніше "Телеграф" писав, чому не варто зустрічати Новий рік без ялинки. Ялина символізує життя, удачу і щастя.