Як врятувати пожовкле сало: дієвий метод

Читать на русском
Автор
7136
Навіть при правильному зберіганні, сало може пожовкнути (зображення створено за допомогою ШІ)
Навіть при правильному зберіганні, сало може пожовкнути (зображення створено за допомогою ШІ)

Ми підкажемо, як врятувати пожовкле сало

Сало — це смачний і поживний продукт, який є улюбленим у багатьох людей. Однак, навіть при правильному зберіганні, сало може пожовкнути. Це може трапитися з різних причин, наприклад, через вплив світла, повітря або підвищеної температури.

Жовтий колір сала не є ознакою його неїстівності. Однак, він може псувати зовнішній вигляд продукту і навіть впливати на його смак. Тому, якщо ви помітили, що ваше сало пожовкло, ви можете спробувати врятувати його.

Ось один дієвий метод, який допоможе вам повернути салу його білий колір:

Інгредієнти:

  • Пожовкле сало
  • Молоко

Приготування:

  1. Наріжте сало на невеликі шматочки.
  2. Залийте молоком так, щоб воно повністю покривало сало.
  3. Поставте посуд з салом і молоком в холодильник на 2-3 дні.

За цей час молоко вбере в себе жовті пігменти, і сало поверне свій білий колір. Після закінчення зазначеного часу, дістаньте сало з молока і промийте його холодною водою.

Щоб сало було більш ароматним, ви можете додати в молоко трохи спецій, наприклад, часнику, перцю або лаврового листа.

Також ми розповідали, як врятувати пересолене сало.