Ми підкажемо, як врятувати пожовкле сало
Сало — це смачний і поживний продукт, який є улюбленим у багатьох людей. Однак, навіть при правильному зберіганні, сало може пожовкнути. Це може трапитися з різних причин, наприклад, через вплив світла, повітря або підвищеної температури.
Жовтий колір сала не є ознакою його неїстівності. Однак, він може псувати зовнішній вигляд продукту і навіть впливати на його смак. Тому, якщо ви помітили, що ваше сало пожовкло, ви можете спробувати врятувати його.
Ось один дієвий метод, який допоможе вам повернути салу його білий колір:
Інгредієнти:
- Пожовкле сало
- Молоко
Приготування:
- Наріжте сало на невеликі шматочки.
- Залийте молоком так, щоб воно повністю покривало сало.
- Поставте посуд з салом і молоком в холодильник на 2-3 дні.
За цей час молоко вбере в себе жовті пігменти, і сало поверне свій білий колір. Після закінчення зазначеного часу, дістаньте сало з молока і промийте його холодною водою.
Щоб сало було більш ароматним, ви можете додати в молоко трохи спецій, наприклад, часнику, перцю або лаврового листа.
Також ми розповідали, як врятувати пересолене сало.