Різдвяний тест по картинці: оберіть улюблену кутю і дізнайтеся про свої світлі сторони

Читать на русском
Автор
12975
Тест для любителів різдвяної куті
Тест для любителів різдвяної куті. Фото Freepik

"Смачний" тест до свята

Зовсім скоро всі ми відзначатимемо Різдво, яке цього року перенесли на 25 грудня. Щоб цікаво провести час напередодні свята, пропонуємо вам простий та "смачний" тест. Ми вже розповідали про солодкий тест із цукерками, а сьогодні представляємо тест для любителів різдвяної куті, щоб дізнатися про ваші світлі сторони.

Просто подивіться на картинку та оберіть, яку кутю ви більше любите: з маком, з горіхами, з ізюмом чи рисову

тест по картинці
Колаж: "Телеграф"

Результати тесту

1 — Кутя з маком

Якщо ви любитель куті з маком, значить ви людина з легким характером, але дуже педантична в деяких дрібницях. Ваша головна особливість та світла сторона – у бажанні допомагати іншим.

2 — Кутя з горіхами

Якщо ви любитель куті з горішками, то у вас твердий характер і дуже раціональний підхід до життя. Ваша світла сторона — у прагненні до досконалості у всьому.

3 — Кутя з родзинками

Якщо ви любитель куті з родзинками, то і людина ви з родзинкою, яка нестандартно мислить і ставиться до життя дуже філософськи. Ваша головна світла сторона – у прагненні заряджати всіх своїм позитивом та дарувати приємні емоції людям.

4 — Рисова кутя

Якщо ви любитель куті з рису, значить ви неординарна людина, яка дуже креативно мислить. Ваша світла сторона — у творчості, яку ви робите на благо людям.

Раніше "Телеграф" розповідав про не менш захоплюючий святковий тест зі сніжинками. Просто виберіть сніжинку і дізнайтеся, що на вас чекає на рік Дракона 2024.