Гороскоп на 24 грудня: Леви будуть під захистом, а Козорогам потрібно поставити крапку

Читати російською
Автор

Гороскоп на завтра радить знакам Зодіаку переходити від слів до дій

"Телеграф" представляє ваш щоденний гороскоп на 24 грудня. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами для представників кожного знака Зодіаку, а також ділимося порадами астрологів на неділю.

Овен (21 березня — 20 квітня)

У цей день не рекомендується висловлювати неприємні речі близьким людям, навіть якщо це найчистіша правда. Утримайтеся від критики щодо тих, хто вам дорогий. Покажіть розуміння, доброту та утримайтеся від вираження невдоволення.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Астрологи попереджають від зайвої конфронтації. У такі дні будь-яка суперечка може перерости у серйозний конфлікт чи навіть війну, що негативно позначиться на настрої, фінансах та здоров’ї. Життя вимагатиме подолання минулого заради щастя в майбутньому. На Тельців чекає багатство, кохання і успіх у рік Дракона.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Якщо з’явиться бажання залишити все і здатися, пам’ятайте, що успіх близький. Цієї неділі Близнюкам важливо вжити рішучих заходів щодо свого ключового завдання. Прокрастинація у другій половині дня може призвести до регресу.

Рак (22 червня — 22 липня)

Цього дня корисні активні фізичні навантаження та застосування методів подолання шкідливих звичок. Важливо при цьому бути обережними і уникати надмірних зусиль. Астрологи радять зберігати поміркованість у всьому та уникати необдуманих кроків.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Прагніть демонструвати оточуючим свою любов до життя, оптимізм та готовність йти вперед. Нічні світила захищатимуть вас від токсичних людей, забезпечуватимуть енергетичну підтримку та надаватимуть впевненості.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

У цей недільний день рекомендується вибрати правильний курс, щоб не марнувати час. Події та ідеї, можливо, втратили свою актуальність, і спосіб мислення потребує переосмислення. Не варто гнатися за поїздом, що йде.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Настав час перейти від слів до справ. Світ готується до значних змін, тож важливо забрати свою частку успіху. У сфері кохання потрібно емоційне піднесення, зміна обстановки. Відмінний день для покупок та вкладень у навчання. Терезам дуже пощастить у рік Дракона 2024.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Настав час оновити свій погляд на життя, розглянувши все, що відбувається, з іншого боку. За словами астрологів, ваші життєві принципи могли застаріти морально. Тепер настав момент освоїти щось нове. Увечері приділіть увагу своєму тілу, займіться доглядовими процедурами.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Прагніть уникати конфліктів та розбірок. Не згладжені кути можуть призвести до серйозних неприємностей. У роботі та справах рекомендується проявляти більше розсудливості. У разі складних завдань важливо зберігати спокій.

Козоріг (22 грудня — 19 січня)

Астрологи рекомендують уникати спілкування з "важкими" людьми, щоб уникнути сумнівів у собі та відчуття власної нездатності. У важких ситуаціях іноді корисно поставити крапку заради власного благополуччя у стосунках.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Необхідно враховувати встановлені обмеження, зовнішні умови, а також дотримуватися чужих часових рамок і принципів. Можливі інтриги, скритність та таємні ігри, навіть із боку близьких людей. У деяких моментах доведеться зробити вирішальний удар.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Сумніви та страхи є головними перешкодами на шляху до успіху у будь-якій сфері. На думку астрологів, очікується день, повний складнощів та непередбачуваних подій. Однак сміливість і впевненість у собі можуть зробити вас успішнішим. Риби збільшать доходи у січні 2024 року.