Тест по картинці: те, що ви побачили першим, розповість правду про ваш інтелект

Читати російською
Автор

Цікавий психологічний тест

Зізнайтеся, чули фрази та жарти про "технарів" і "гуманітаріїв"? Цікаво дізнатися, до якого типу інтелекту ви належите? Пропонуємо дізнатися про це за допомогою простого тесту. Ми вже розповідали про тест на визначення привабливості, а сьогодні ділимося цікавим візуальним тестом на визначення типу інтелекту.

Все що вам потрібно – кинути швидкий погляд на картинку та зафіксувати, що ви побачили першим

Фото: https://tsn.ua/ /ТСН.ua

Результати тесту:

Мозок

Якщо ви в першу чергу зафіксували для себе картинку мозку, значить ви більше належите до "технарів". У вас аналітичний склад розуму, ви раціональна і прагматична людина. Вас більше приваблюють у житті точні науки, логіка та завдання з зірочкою. Ви мислите дуже раціонально, вмієте прораховувати всі ходи наперед і знаєте, як влаштовані різні фізичні явища чи складні механізми. При цьому вам може бракувати емпатії, емоційності та порозуміння з людьми.

Квіти

Якщо ви насамперед зафіксували собі на малюнку квіточки, значить ви більше "гуманітарій". Ви глибока людина, яка має неймовірну емпатію. Ви швидко знаходите спільну мову з людьми, вмієте підтримувати спілкування, можете вислухати та дати пораду. Швидше за все, ви цікавитеся психологією, літературою, у вас багатий словниковий запас і схильність до швидкого вивчення мов.

Раніше "Телеграф" розповідав про захоплюючий візуальний тест. Просто виберіть одну картинку та дізнайтеся, який ваш ідеальний чоловік.