Гороскоп на 21 грудня: Дівам потрібно зосередитися на роботі, а Риб чекає розслаблення

Читати російською
Автор

У Дів та Риб у цей день різні завдання

Видання "Телеграф" представляє ваш щоденний гороскоп на 21 грудня. Дізнайтеся, що напророчили вам зірки, як провести цей день і чого не варто робити сьогодні кожному знаку Зодіаку. Поради астрологів на четвер, 21 грудня.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Цього дня вам потрібно стежити за своїм емоційним станом та не йти на поводу у негативних емоцій. Намагайтеся зосередитися на буденних справах і завданнях, це допоможе відволіктися від тривожних думок. Увечері винагородіть і порадуйте себе чимось приємним, що вас заспокоїть.

Телець (21 квітня — 21 травня)

У вас настає сприятливий час для творчих проявів та самореалізації. Приділіть час улюбленому хобі, це дуже вас надихне та зарядить на довгий час. Будьте уважні до рідних, можливо, комусь знадобиться допомога, про яку вони соромляться попросити. Увечері проведіть час за домашніми справами, налагоджуючи свій затишок.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Обмін ідеями з колегами на роботі може призвести до цікавого проекту, який у майбутньому може дати хороші бонуси. Не бійтеся виявляти ініціативу та заявляти про себе. Дуже великий шанс, що бажане стане реальністю. Вечір присвятіть розслабленню та смачній їжі, адже коли, якщо не зараз балувати себе приємностями.

Рак (22 червня — 22 липня)

Чудовий день, щоб почати займатися чимось новим або підвищувати свій професіоналізм. Не бійтеся складних завдань, їхнє рішення принесе вам велике задоволення. Потіште своє его, застосувавши на практиці досвід та кмітливість. Будьте уважні до порад оточуючих, вони можуть наштовхнути вас на гарні ідеї та рішення. Увечері проведіть час із близькими чи друзями, вам потрібно буде відволіктися від метушні дня.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Цього дня будьте максимальним егоїстом і не слухайте жодних зауважень та критики на свою адресу. Подбайте про свої інтереси і якщо доведеться, відстоюйте свою думку. Однак, не потрібно переступати межу ввічливості та здорового глузду — щоб вас почули, будьте спокійні та переконливі. Увечері дозвольте собі зняти напругу, займаючись приємною справою чи поспілкуйтеся із друзями.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Цього дня вам потрібно максимально зосередитись на роботі та закрити всі дедлайни, яких вже накопичилося. Приділіть час усім проблемним питанням і докладно у всьому розберіться. Саме після добре виконаної роботи ви будете щедро винагороджені. Увечері подбайте про свій ментальний стан і добре відпочиньте.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Цього дня ви точно у списку щасливчиків, на вас чекають хороші новини та приємні сюрпризи. Будьте привітні з людьми і поділіться своїм гарним настроєм з оточуючими. Увечері присвятіть весь свій час та увагу коханій людині, вам давно потрібно відверто поговорити та побудувати плани на майбутнє. А зараз ідеальний час для цього.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Цього дня ви отримаєте новий досвід, який вам знадобиться в майбутньому. Не бійтеся братися за щось нове та невідоме, у вас точно все вийде, якщо докласти трохи зусиль. А ось результат не змусить на себе чекати і дуже вас порадує. Вечір присвятіть собі та своїй внутрішній гармонії.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Цього дня до вас завітає небувалий ентузіазм. Всі справи, за які б ви не взялися, будуть вирішуватись на раз-два, що ще більше вас заряджатиме. У цьому потоці енергії та бурхливої діяльності не забувайте про важливе — турботу про себе та близьких. Увечері приділіть час домочадцям або прогуляйтеся на свіжому повітрі.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Ваш день буде зайнятий плануванням та організаційними справами. Постарайтеся бути зосередженими та зваженими, щоб не прогавити щось важливе. Якщо вас щось тривожить, обговоріть це з людиною, якій довіряєте. Не бійтеся відверто говорити про свої почуття та переживання. Увечері проведіть час у тиші, найкраще наодинці із собою.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

У вас настає сприятливий період для реалізації давніх планів та амбіцій. Ваша цілеспрямованість і віра в себе допоможуть вам на шляху до досягнення своїх цілей. Не звертайте уваги на критику та не слухайте чужих порад. Зараз ви єдина людина, якій ви можете довіряти.

Риби (20 лютого — 20 березня)

У цей день вам потрібно відпочити та розслабитися. Намагайтеся приділити відпочинку і не напруженим справам якнайбільше часу, а якщо вийде, візьміть вихідний на роботі. Відпочинок та релакс допоможуть вам швидко відновити сили та отримати натхнення на подальші справи та турботи.