Поставте ялинку в цей день: як залучити любов і багатство, прикрасивши новорічне дерево у правильну дату

Читать на русском
Автор
3662
Новорічна ялинка
Новорічна ялинка. Фото fakty.com.ua

Розповідаємо, коли краще ставити ялинку за народними прикметами

Грудень — казковий місяць. Всі в передчутті свята та чекають, коли ставити новорічну ялинку. Проте, мало хто знає, коли це робити, щоб притягнути добробут в дім. Раніше ми вже розповідали, в які дні краще підмітати. Тепер поговоримо при наряджання ялинки.

Для цієї святкової події езотерики виділили кілька дат. Про них розповіли на unian.

Коли ставити ялинку

5 грудня — переддень дня Миколи Чудотворця

Якщо ви встановите і нарядите ялинку в цей день, зможете "притягнути" у своє життя добробут і багатство. Це також ідеальний варіант для дітей, адже разом з подарунками від Миколая в них з’являється атмосфера свята.

22 грудня — День зимового сонцестояння

Прикрашання ялинки в цей день забезпечить захист упродовж цілого року. Нечиста в цей день втрачає могутність і не матиме змоги принести вам шкоду. Якщо ви досі вагаєтеся, коли встановлювати ялинку, оберіть дату 22 грудня.

24 грудня — переддень Різдва Христового

Ще одна дата, коли прикрашати ялинку вдома потрібно для залучення добра в оселю. Річ у тім, що перед Різдвом відбуваються дивовижні речі. Святі дарують захист всім, хто до них звертається. Також встановлення ялинки в цей день сприятиме хорошому врожаю наступного року.

25 грудня — Різдво Христове

Також хороший варіант — це в день народження Христа. Священники кажуть, що в таку потужну дату енергетично, вищі сили наділяють людей здоров'ям, щастям і любов'ю. Також допомагають у фінансових справах.

28 грудня — День святого Трифана

Народне свято Трифанів день — чудовий день для встановлення ялинки. Якщо ви хочете захистити свою сім’ю від недоброзичливих людей, прикрашайте новорічне дерево саме в цей день. Дуже доречними в цей день будуть молитви про здоров’я.

Раніше "Телеграф" розповідав, як неправильне зберігання взуття впливає на наше життя. Ми поділилися цікавими забобонами.