Гороскоп на 18 грудня: Раку вдало планувати відпустку, а Терезам — побути альтруїстом

Читать на русском
Автор
27519
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 18 грудня 2023
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 18 грудня 2023. Фото Getty Images

Козорогам краще слідувати планам, а Водолії можуть знайти новий приклад для наслідування

"Телеграф" представляє ваш щоденний гороскоп 18 грудня. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами для представників кожного знаку Зодіаку, а також ділимося порадами астрологів на цей понеділок.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Не витрачайте дорогоцінний час на розбір польотів. Рішучі кроки допоможуть досягти поставленої мети. Навіть у спірних ситуаціях рішучість допоможе досягти справедливості, виявити пастки та нейтралізувати прихованих супротивників.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Цей день ідеальний для любовних пригод, пошуку другої половинки чи сімейного відпочинку. У першій половині дня слідуйте своїм планам. Якщо виникає дилема між економією часу та грошей, віддайте перевагу часу. Тельцям не уникнути конфліктів.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Зараз настає сприятливий період для важливих та дорогих покупок. Можна придбати різні речі, починаючи від техніки і закінчуючи нерухомістю. У фінансових питаннях довіртеся своїй інтуїції, але не забувайте звернутися по пораду до близьких.

Рак (22 червня — 22 липня)

Не відкладайте домашні справи на потім. Цього дня приділіть час прибиранню та звільненню від старих речей. Зверніть увагу на тих, хто просить вашої турботи і заслуговує на увагу. Також почніть планувати свою наступну відпустку.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Цього дня важливо розумно розподіляти свій час. Нічні світила перебувають у сильному дисонансі, тому не варто розраховувати на допомогу. Будьте обережні у стосунках із тими, хто вимагає від вас співпереживання. Не давайте нікому впливати на вас через жалість.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Астрологи радять проявити більше активності. Очікування вдалого збігу обставин може призвести до втрати часу — гроші не впадуть у руки самі собою, а проблеми в особистому житті не вирішаться "автоматом". Настав час почати діяти — цей день надає кілька шансів проявити свої здібності.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Цей день надає можливість насолодитись вільним часом та розкрити нові аспекти свого характеру. Основна тенденція — прагнення пробудити в собі альтруїста, готового до безкорисливих та щедрих вчинків. Терези почнуть нове життя.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

У такі періоди легко адаптуватися до будь-яких змін. Можна міняти робочу сферу, вирушати у подорож, брати відпустку та оновлювати гардероб. У стосунках не завадить трохи мрійливості, але важливо не переходити кордон між бажаним та дійсним.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Хоча досвід зазвичай цінний, цей день передбачає більш творчий підхід. Занадто практичний та раціональний погляд може уповільнити потік приємних змін. Цього понеділка особливо важливо дозволити собі мріяти. Стрільцям потрібно остерігатися великих покупок.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Ретельно дотримуйтесь своїх планів, щоб не забути про важливі питання. При покупках варто пам’ятати, що скромність може обійтися дорого. Найдешевший варіант не завжди є найкращим. У любовних питаннях цінуйте свою інтуїцію.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Можливо, ви знайдете нове джерело натхнення. Це може надати нову мотивацію, стимул до розвитку та руху вперед. У другій половині дня очікується поява приємних змін у житті. Візуалізація бажаного стане ключем до успіху у різних починаннях.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Нічні світила вказують на необхідність розвитку певних навичок чи засвоєння знань для успішного завершення важливого проєкту. Астрологи рекомендують направити додаткові зусилля у вибраній області, оскільки це може наблизити до досягнення мрії.