Тест по картинці: оберіть улюблений новорічний фрукт і дізнайтеся, який сюрприз на вас чекає у рік Дракона

Читати російською
Автор

Простий святковий тест по картинці

Незабаром усі відзначатимуть Новий 2024 рік, який пройде під покровительством Зеленого Дракона. Які ж сюрпризи приготував нам Новий рік? Пропонуємо дізнатися прямо зараз. Ми вже розповідали про веселий тест із дракончиками, а сьогодні пропонуємо пройти новорічний тест, який підкаже, які сюрпризи на вас чекають у новому році.

Просто подивіться на картинку та оберіть свій улюблений новорічний фрукт, який найбільше асоціюється зі святами

Колаж: Freepik / "Телеграф" /Freepik

Результати тесту

Апельсин

Якщо ви більше любите апельсини взимку, значить ви дуже спритна і винахідлива людина, яка завжди ставить перед собою великі цілі та сміливо йде до них. У новому році на вас чекає багато нових вражень та подорожей, які принесуть багато радості.

Ананас

Якщо ви любите ананаси, особливо в новорічні свята, то ви творча людина-перфекціоніст, яка багато мріє і бачить у всьому естетику. У новому році на вас чекає нове кохання і це стане головним сюрпризом року.

Ківі

Любите поласувати ківі під час свят? Значить, ви весела людина з прекрасним почуттям гумору і душа компанії. У новому році на вас чекає багато приємних зустрічей та нових знайомств. Також цілком можливо, що у вашій родині відбудеться поповнення.

Мандарин

Якщо ви любитель традиційних новорічних фруктів мандаринів, значить ви раціональна та мудра людина, яка вміє знаходити підхід до людей та вибудовувати правильні комунікації. У новому році на вас чекає несподіване джерело доходу, або ж ви отримаєте цінний подарунок чи спадок.

Раніше "Телеграф" розповідав про не менш захоплюючий святковий тест зі сніжинками. Просто виберіть сніжинку і дізнайтеся, що на вас чекає на рік Дракона 2024.