Гороскоп на 17 грудня: Овнам потрібно уникати агресії, а Скорпіонам — позбутися мотлоху

Читать на русском
Автор
38544
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 17 грудня 2023 Новина оновлена 17 грудня 2023, 11:03
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 17 грудня 2023. Фото Getty Images

Знаки Зодіаку можуть сміливо вирушати у подорожі та далекі поїздки

"Телеграф" представляє ваш щоденний гороскоп 17 грудня. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами для представників кожного знака Зодіаку, а також ділимося порадами астрологів на цю неділю.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Цей день є сприятливим для фізичної активності. Варто уникати агресії, грубості, хамства та жорстокості, щоб не натрапити на невдачу. Астрологи радять бути гнучкими та йти на компроміси з близькими, друзями та колегами у другій половині неділі.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Небесні світила змінять своє положення і ваше життя почне рухатися в новому напрямку. Багато змін можуть бути незворотними та несподіваними, але, можливо, це початок нового етапу у вашому житті. З самого ранку намагайтеся не втрачати віри у краще. Тельцям не уникнути конфліктів.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Це день обміну контактами та отримання нової інформації. Однак варто бути уважними до сміливих ідей та привабливих пропозицій: піддавшись емоціям, можна зробити помилки. Основне завдання – діяти обережно, не упускаючи деталей.

Рак (22 червня — 22 липня)

Цього дня особливу увагу потрібно приділити сімейним стосункам та дому. Присвятіть час спілкуванню з рідними, друзями, батьками та партнером. Можливо, хтось із них потребує вашого спілкування, навіть якщо явно не висловлює цього.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Цієї неділі не рекомендується брати додаткове навантаження на роботі, враховуючи можливе збільшення домашніх обов’язків. Відкладіть початок нових проєктів до стабілізації ситуації та спрямуйте свої зусилля на активне розв'язання поточних проблем.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Присвятіть цей день сімейному часу, не відмовляючись від інтересів близьких через робочі обов’язки. Ви можете спільно вирушити в поїздку, провести час на шопінгу з коханою людиною або відвідати батьків. Намагайтеся пригнічувати негативні емоції.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Уникайте спілкування з конфліктними людьми, які випромінюють негативну енергію. Для успішного початку дня намагайтеся оптимістично налаштуватися і висловлюйте добрі слова близьким. Регулярний відпочинок допоможе підтримувати позитивний настрій. Терези почнуть нове життя.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Щоб залучити більше радості у своє життя, рекомендується позбутися зайвих речей, оскільки вони можуть заблокувати вашу енергію. Астрологічні впливи нічних світил підтримають вас у проведенні ґрунтовного прибирання та ревізії вашої оселі.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Цієї неділі сприятливо вирушити в подорож на автомобілі. Основний акцент слід зробити на відповідальне ставлення до деталей. У домашніх справах можна провести перестановку меблів. Якщо ви змушені поїхати, намагайтеся підтримувати зв’язок із близькими. Стрільцям потрібно остерігатися великих покупок.

Козоріг (22 грудня — 19 січня)

Можливе занепокоєння щодо питань, чия важливість викликає сумніви. Астрологи радять правильно визначити пріоритети, проявляти тактовність у спілкуванні з оточуючими та вибирати у союзники надійних людей. Вечір підходить для активного відпочинку.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Вібрації цього дня принесуть багатьом несподіване щастя, про яке раніше не могли мріяти. Високий рівень позитивного ставлення до життя та впевненість у найкращому майбутньому допоможуть подолати колишні труднощі та мотивувати.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Цей день сповнений динаміки та несподіванок. Щоб уникнути втрат, рекомендується залишатися у зоні комфорту, уникати ризиків та економити кошти. Для нових знайомств цей період не є найкращим. У практичних справах слід очікувати удачі.