Гороскоп на 16 грудня: Близнюкам потрібно готуватися до змін, а на Раків очікує емоційний сплеск

Читать на русском
Автор
28460
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 16 грудня 2023 року. Новина оновлена 16 грудня 2023, 15:05
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 16 грудня 2023 року.. Фото Getty Images

Близнюкам та Ракам потрібно приготуватися до майбутніх подій

"Телеграф" представляє вашій увазі щоденний гороскоп на 16 грудня. Дізнайтеся, що напророчили вам зірки на суботу, як провести цей день і чого не варто робити кожному знаку Зодіаку. Поради астрологів на цю суботу.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Цього дня на вас чекають фінансові успіхи, гроші попливуть до вас рікою, і взагалі починається сприятливий період для фінансових справ, переговорів та угод. Не пропустіть шанс проявити себе на роботі, і вже скоро отримаєте винагороду. Вечір проведіть у приємній компанії близької людини.

Телець (21 квітня — 21 травня)

У цей день у ви відчуєте силу і ресурси, щоб згорнути гори, робота горітиме в руках, навіть якщо йдеться про домашні турботи. Постарайтеся все ж таки делегувати повноваження, а не брати все на себе, інакше не встигнете нормально відпочити. Увечері вам варто прогулятися на свіжому повітрі або порадувати себе чимось особливим.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Близнюкам потрібно готуватися до змін, які ось-ось увірвуться в ваше життя. Не бійтеся невідомості, згодом ви у всьому розберетеся та зорієнтуєтеся. Сьогодні не варто йти на ризиковані кроки, інакше це обернеться катастрофою. Вечір проведіть на самоті, вам потрібно все обміркувати та проаналізувати.

Рак (22 червня — 22 липня)

У цей день Раків очікує емоційний сплеск через минуле, яке несподівано нагадає про себе. Намагайтеся не приймати все близько до серця і будьте тверді у своєму бажанні залишити минуле в минулому. Не дозволяйте нікому провокувати себе на скандали та виводити з рівноваги. Вечір проведіть у тихій обстановці, а найкраще наодинці.

Лев (23 липня — 23 серпня)

У цей день Левам не вдасться нормально і спокійно відпочити, вас весь час смикатимуть з робочих питань або з побутовими проблемами. Намагайтеся зберігати рівновагу і не допускати конфліктів. А найкраще — залиште телефон вдома і йдіть на прогулянку чи на шопінг.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Діви зараз перебувають під впливом ретроградного Меркурія, тому всі рішення та кроки потрібно ухвалювати дуже обдумано. Вам доведеться докладати зусиль, щоб контролювати свої емоції та пориви. Знайдіть щось, що вас заспокоюватиме і стабілізуватиме, наприклад, нове хобі або приємне заняття.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Ваша харизма та винахідливість приведуть до того, що ви станете об’єктом загальної уваги, вами захоплюватимуться. Тож не потрібно зайвий раз скромничати. У цей день також приділіть увагу близьким або проведіть час із друзями за приємною бесідою, у вас накопичилося багато новин, якими потрібно поділитися.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Сьогодні вам вдасться вирішити свої фінансові проблеми, які не давали вам спокою останнім часом. Несподіване джерело доходів може суттєво покращити ваш матеріальний стан. Однак на майбутнє подумайте і постарайтеся грамотніше розпоряджатися грошима, щоб не виникало скрутних ситуацій.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

У цей день ви відчуєте неймовірну підтримку близьких людей, які допоможуть вам вирішити проблеми, що накопичилися. Будьте вдячні людям, які вас оточують та перегляньте своє ставлення до деяких із них. Увечері приділіть час другій половинці, сходіть разом у кіно чи кафе, або влаштуйте романтичне побачення прямо вдома за смачною вечерею.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

У вас сьогодні буде день, наповнений роздумами та аналізом, вам, можливо, доведеться шукати нові шляхи вирішення своїх проблем. Не перевантажуйте себе цим аж занадто, можливо рішення вже лежить на поверхні, варто тільки подивитися під іншим кутом. Увечері приділіть час заняттю, яке вам дійсно подобається, це допоможе розслабитися.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

У вас на горизонті з’являться нові кар’єрні можливості, не нехтуйте ними. Можливо, з’явиться шанс кардинально змінити життя, аж до зміни місця проживання. Добре про це подумайте і не приймайте поспішних рішень. Також зверніться зі своїми сумнівами до близьких, вони підкажуть правильний шлях.

Риби (20 лютого — 20 березня)

У вас буде розслаблений день, в якому ви весь час витатимете у хмарах. І ви можете собі це дозволити, вам це просто необхідно, щоб відпочити та набратися натхнення для нових звершень. Вечір проведіть із друзями, яких давно не бачили.