Сміливо викидайте це: речі, що стали антитрендами взимку 2024

Читать на русском
Автор
1615
Стильні зимові образи
Стильні зимові образи. Фото lifestyle.24tv.ua

Що краще не носити цієї зими

Світ моди досить непередбачуваний. Кожного сезону він пропонує нові ідеї та тренди, яких всі дотримуються. Раніше ми вже розповідали про тренди наступного року. Тепер поговоримо про те, що носити не варто.

Взимку світ моди зазнає змін. Вони змушують нас замислюватися над тим, як краще компонувати свої речі, щоб виглядати стильно Ми разом з vikna розповімо, що не варто носити цієї зими.

Стилістка Олена Бринь розповіла про антитренди зими 2024. Завдяки їм ви знатимете, що краще не носити цієї зими.

Парка. Ця куртка вже давно вийшла з моди. Особливо, якщо вона виконана з блискучих матеріалів. Зараз антитренди — все, що, має зайві деталі.

Жіноча парка
Антитрендова жіноча парка

Дрібний принт та багатокольоровість в образах. Такі речі вже давно не користуються популярністю. Також одяг за розміром вважається антитрендом. Зараз модні речі оверсайз.

Шубка жіноча
Антитрендова шубка у багатоколірний принт

Щодо чоловічої моди, актуальними стали пальта. А парки краще не вдягати. Їхня довжина візуально зменшує ріст. Обирайте краще верхній одяг максі довжини.

Чоловіча парка
Антирендова чоловіча парка

Якщо говорити про взуття, стилістка зазначила, що хоч угги й дуже зручні, вони вийшли з моди. Однак якщо вони на подвійній підошві, то все ще актуальні.

Трендові уги
Уги на подвійній підошві

Раніше "Телеграф" розповідав, що взути під широкі джинси, щоб виглядати стильно. Ми поділилися трендовими ідеями.