Туфлі-човники чи кросівки: що вдягти під широкі джинси, щоб виглядати стильно

Читати російською
Автор

Розповідаємо з чим носити широкі джинси

Широкі джинси – універсальна трендова річ. Мабуть, в кожного є цей елемент гардероба. Однак не всі знають з яким взуттям широкі джинси виглядають модно та красиво. Раніше ми вже розповідали, які штани модні цієї зими. Тепер поговоримо про взуття, яке до них пасує.

Широкі джинси гарно компонуються як з діловими образами, так і зі спортивними. Ми разом із today пропонуємо вам кілька стильних варіантів.

З чим носити широкі джинси

Кросівки

Якщо на вас чекає довга прогулянка чи тривалий шопінг, можна взути кросівки будь-якої форми. Верх не обов’язково повинен бути спортивним. Матиме чудовий вигляд топ, що облягає або лонгслів.

Поєднання широких джинсів з кросівками /lifestyle.today.ua

З черевиками на грубій підошві

"Армійські" черевики і широкі джинси — ідеальне стильне поєднання. В таких образах важливий верх, щоб не створювати зайвого об’єму. Краще обирати приталені светри і вкорочені куртки.

Стиьне поєднання джинсів з черевиками /lifestyle.today.ua

З човниками

Такі туфлі та широкі джинси — елегантний образ. Таке взуття доповнює мішкуваті штани та створює гарний образ. Класична блуза чи кардиган його ідеально доповнять. Це також вдалий святковий наряд.

Туфлі-човники у поєднанні з широкими джинсами /lifestyle.today.ua

Балетки

Балетки повернуться в моду навесні 2024. Поєднання їх з широкими джинсами — трендове вбрання.

Комбінація балетків з широкими джинсами /lifestyle.today.ua

Одягайтеся стильно та почувайтеся комфортно. А раніше "Телеграф" розповідав, які джинси стануть новим трендом 2024-го року.