Гроші поллються до вас рікою: що поставити вдома, щоб залучити багатство

Читати російською
Автор

Розповідаємо, що треба поставити в домі, щоб залучити багатство

Достаток в будинку залежить не тільки від зусиль, які прикладають його мешканці для цього. Можна відвернути потік грошей, просто прибравши деякі предмети з полиць шафи. Раніше ми вже розповідали, чому не можна відчиняти вікна взимку та до чого це може призвести. Тепер поговоримо про те, як привернути достаток в дім.

Ці предмети будуть притягувати в ваш дім гроші. Тому варто подумати над їх покупкою. Про це розповіли на meta.

Скарбничка

Її матеріал повинен бути кераміка або скло. Вато зазначити, що її ніколи не можна тримати порожньою.Також її рекомендують іноді струшувати. Дзвін монет також притягує багатство. Також, коли розбиваєте скарбничку, одну монетку звідти треба зберегти та покласти у ваш гаманець або нову скарбничку.

Грошове дерево

Ця рослина — уособлення матеріального успіху. При цьому, висаджуючи його, на дно горщика треба покласти монету. Якщо ж її немає, приклейте її на дно із зовнішньої сторони. Поряд з грошовим деревом не можна розміщувати рослини з гострим листям або голками. Вони будуть "красти" грошову енергію.

Акваріум

Вода очищує енергетичне поле навколо себе. Також вона є символом щастя та достатку. Поселити в акваріум слід золоту рибку. Вона символізує багатство. Також підсилить енергетику акваріума дев'ять рибок. Це число також уособлює талан та фінансову вдачу.

Раніше "Телеграф" розповідав, коли краще переїжджати в нову оселю. Ми поділилися цікавими забобонами.