Ретроградний Меркурій 2023: Овнів і Близнюків чекають випробування, а Козероги відкриють нові горизонти

Читать на русском
Автор
41870
Період Ретроградного Меркурію з 13 грудня по 2 січня Новина оновлена 13 грудня 2023, 11:01
Період Ретроградного Меркурію з 13 грудня по 2 січня. Фото Freepik

Кому зі знаків Зодіаку пощастить, а кому доведеться зіткнутися із труднощами

З 13 грудня 2023 року до 2 січня 2024 року Землю накриє період Ретроградного Меркурія. Це буде мати негативний вплив на деякі знаки Зодіаку, хоча є й ті, для кого цей час пройде спокійно і навіть відкриє нові можливості.

Як пише "Телеграф", Ретроградний Меркурій стане справжнім випробуванням для двох знаків Зодіаку — Овнів та Близнюків. Однак для Козерогів це буде сприятливий та спокійний період.

Овен

На Овнів чекають справжні випробування на міцність до кінця року, на цей час якраз і припадає Ретроградний Меркурій. Будьте готові вирішувати багато проблем одночасно. Не вдасться уникнути конфліктних ситуацій на роботі та сварок у відносинах з близькими.

Близнюки

Близнюкам потрібно готуватися до ситуацій, у яких "підгорятиме". Особливо це стосується роботи та дедлайнів. У цей час краще не розпочинати нові проекти, а постаратися хоча б завершити розпочате. Вам доведеться відстоювати свою думку, хоча і це даватиметься важко.

Козеріг

А ось для Козерогів це буде сприятливий та спокійний період. Перед вами відкриються нові горизонти. Постарайтеся не втрачати можливості, це допоможе налагодити особисті стосунки та просунутися кар’єрними сходами.

Раніше "Телеграф" розповідав про вплив Ретроградного Меркурія у 2023 році на представників гороскопу. Названо три знаки Зодіаку, на яких чекають проблеми та неприємності.