Модно і тепло: які рукавички купити на зиму 2023-2024

Читати російською
Автор

Розповідаємо, які рукавички краще обрати на зиму

Взимку хочеться виглядати стильно і почуватися тепло. Однак мало хто знає, як це зробити. Важливу роль в зимовому образі відіграють саме рукавички. Раніше ми вже розповідали, як поєднувати шарф і шапку взимку, щоб мати стильний вигляд. Тепер поговоримо про рукавички.

В холодну пору року не варто забувати про рукавички. Руки завжди мають бути в теплі. А ще на морозі псується шкіра та стає сухою. Як обрати стильну пару, розповіли на today.ua.

Модні рукавички взимку 2023-2024

Шкіряні

Це незмінна класика. Цей варіант, мабуть, ніколи не вийде з моди. Такий варіант пасує не тільки до ділових образів, а й буде гарно компонуватися з більш спортивними варіантами курток.

Трендові шкіряні рукавички /lifestyle.today.ua

Монохром

Однотонні образи — тренд цієї зими. Якщо вам не подобається одягати одяг одного кольору, тоді варто придбати рукавички в тон до вашого верхнього одягу. Така проста деталь зробить ваш образ стильним, ефектним та яскравим.

Монохроний образ /lifestyle.today.ua

Високі

Такі рукавички вже не один сезон залишаються у трендах. Цей аксесуар зможе навіть найпростіший образ зробити більш вишуканим. Такі рукавички треба обирати такі, щоб вони пасували до верхнього одягу.

Трендові високі рукавички /lifestyle.today.ua

Контрастні

Рукавички можуть стати акцентним аксесуаром вашого образу. Для цього потрібно придбати теплі рукавички яскравого кольору, який відрізнятиметься відтінком від речей у вашому гардеробі. Найкращий вибір — червоний, блакитний чи навіть салатовий кольори. Колірний акцент зробить ваш образ трендовим.

Контрастний акцент в образі /lifestyle.today.ua

Трикотажні

Якщо вам не до вподоби шкіряні рукавички, можна обрати моделі з кашеміру або тонкої вовни. Довжина таких рукавичок не важлива. Вони виглядають ефектно в будь-якому вигляді.

Стильні рукавички з трикотажу /lifestyle.today.ua

Раніше "Телеграф" розповідав, яке взуття в моді цієї зими. Ми поділилися стильними варіантами.