Тренди повертаються: сумки, які не вийдуть з моди ніколи

Читать на русском
Автор
1107
Ці моделі сумок завжди будуть в моді
Ці моделі сумок завжди будуть в моді. Фото lifestyle.24tv.ua

Розповідаємо, які сумки ніколи не вийдуть з моди

Індустрія моди любить новинки та генерує нові тренди. Однак класика завжди в моді. Є кілька моделей сумок, які є довговічними трендами. А раніше ми вже розповідали, яка сумка стала неочікуваним трендом цієї зими.

Дизайнерська сумочка – це велика покупка, яку треба добре обдумати. Такий елемент гардероба має бути не тільки гарним, а й універсальним практичним. Видання WWW зібрало підбірку з семи антитрендових сумок, які ніколи не вийдуть з моди. Про це розповіли на obozrevatel.

Сумка через плече Gucci 1955 Horsebit

Ця сумка стала культовою. Прості і водночас вишукані деталі відсилають нас до кінського спорту – це фірмовий код лейбла, який сягає 50-х років. Тож не дивно, що ця сумочка поза часом і завжди в тренді.

Сумка Gucci
Культова сумка 50-х років

Celine Triomphe

Естетика цього бренду зазнала значних змін. Лише одна річ залишилася незмінною – це класична сумка Triomphe. Вона випускається у різних розмірах, тканині та кольорах завдяки своїй популярності. Celine Triomphe стійка до мінливих тенденцій.

Сумка Triomphe
Класична сумка Triomphe

Сумка A.P.C. half-moon

Ця класична модель є одним із найбільш позачасових мінімалістських елементів гардеробу. Такий аксесуар підійде до будь-якого образу.

Сумка A.P.C. half-moon
Культова сумка A.P.C. half-moon

Стьобана сумка на ланцюжку Chanel

Chanel 2.55 – ця сумка, мабуть, найпопулярніша у світі. Це була перша сумка через плече. Її створили в 1955 році. Саме ця модель — одна із найпопулярніших серед бренду.

Стьобана сумка Chanel
Культова стьобана сумка

Сумка Bottega Veneta Intreciato

Якщо вам подобається сумочка Bottega Veneta, але ви переконані, що ця модель позачасова, оберіть одну зі шкіряних серед лінійки Intreciato. Тканий візерунок став культовим, витримавши випробування часом.

Сумка Bottega Veneta
Сумочка Bottega Veneta

Сумка з логотипом Saint Laurent

В цьому випадку не має значення, яку модель ви оберете. Якщо сумка чорна із золотим логотипом YSL спереду, вона миттєво стане культовою. Ця модель стильна та позачасова. Такий аксесуар є чудовою інвестицією.

Сумка Saint Laurent
Культова сумка Saint Laurent

Сумка Prada Galleria Tote

За версією The New York Times ця модель Prada є "найзнаковішою сумкою". Вперше випущена у 2007 році, вона досі є найулюбленішим вибором впливових осіб і залишатиметься ним ще багато років.

Сумка Prada Galleria Tote
Сумка Prada Galleria Tote

Раніше "Телеграф" розповідав, які прикраси у тренді цієї зими. Ми поділилися, які прикраси доповнять ваш образ.