Астрологи обіцяють удачу і багатство в рік Дракона 3 знакам Зодіаку

Читать на русском
Автор
47308
Зелений Дерев’яний Дракон — символ 2024 року за східним гороскопом
Зелений Дерев’яний Дракон — символ 2024 року за східним гороскопом. Фото Getty Images

Дізнайтеся, в чому пощастить Тельцям, Ракам та Терезам

На відміну від знаків Зодіаку, яким не пощастить у 2024 році, є інші представники гороскопа, кому символ року – Зелений Дерев’яний Дракон – допомагатиме у будь-яких починаннях.

Астрологи розповіли, що в житті людей, народжених під сузір’ями Тельця, Рака та Терезів, розпочнеться "біла смуга" з настанням нового року. Про це пише cluber.

Телець

Тельцям обіцяно стабільність у житті, яке відкриє для них унікальні можливості. Найкращим часом для Тельців стане перше півріччя, коли можна планувати важливі справи та проєкти. Влітку настане час для повноцінного відпочинку на новому місці. Гороскоп для Тельця на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Рак

Завдяки успіхам у кар’єрі дохід Раків суттєво збільшиться, а нові ідеї стануть чудовою підтримкою для майбутніх досягнень. Це дозволить їм на якийсь час забути про обережність і ризикнути участю в незвичайному проєкті. У другій половині року на Раків чекають труднощі, які їм вдасться швидко подолати. Гороскоп для Рака на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Терези

Терезів чекає захоплюючий і насичений період з новими знайомствами та дивовижними зустрічами. Астрологи радять не відмовлятися від змін, які приходять у їхнє життя. З’явиться можливість одружитися, тоді як інші дізнаються про майбутнє поповнення в сім’ї. Осінь обіцяє незвичайні події, включаючи подорож до іншої країни та безліч нових вражень. Гороскоп для Терезів на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Раніше астрологи розповіли, кому зі знаків Зодіаку астрологічний Дракон обіцяє щастя у 2024 році. Усього таких щасливчиків три.