Таропрогноз на 28 листопада 2023: оберіть карту і дізнайтеся, що на Вас чекає у вівторок

Читать на русском
Автор
2346
Прогноз Таро, на що всім чекати 28 листопада
Прогноз Таро, на що всім чекати 28 листопада. Фото telegraf.com.ua

День обіцяє бути важким

Вівторок, 28 листопада 2023 року, обіцяє бути досить складним днем, — на багатьох чекають розчарування, втрати, відсутність мотивації.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на двадцять восьмий день листопада. Без зайвих роздумів виберіть одну з трьох карт на картинці нижче, — так Ви зможете дізнатися, що чекає саме на Вас:

Тепер погляньте, яка це була карта:

Зліва направо — перевернута Вісімка пентаклыв, Повішений, перевернута Шістка жезлів

Перевернута Вісімка пентаклыв

Можливо, Ви тривалий час працювали на певній ниві, але раптом зазнали розчарування у справі. Талант та майстерність залишаються при Вас, але немає бажання більше рухатися далі. Пропрацюйте внутрішні суперечності, інакше можете проґавити хороші можливості.

Повішений

Незважаючи на похмуру назву, ця карта говорить про людину, яка зреклася чогось меншого для більшого блага, щось переосмислила і стала мудрішою. Незабаром у Вас можуть змінитись цінності або статися зміни в житті.

Перевернута Шістка жезлів

У цьому положенні картка попереджає про майбутні неприємності. Ви можете несподівано відійти на другий план у якійсь із сфер життя — успіх, кар’єрне зростання, навіть Ваша любовна половинка може дістатися іншому.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, які книги українці готові перечитувати знову та знову.