Не позичайте гроші в ці дні: коли не можна давати гроші в борг

Читать на русском
Автор
2519
Чому не можна давати гроші в борг в неділю
Чому не можна давати гроші в борг в неділю. Фото novograd.city

Розповідаємо, коли не можна позичати гроші і чим це небезпечно для вас

Напевно, ніхто не любить процедуру позичання грошей. Ця тема є дуже делікатною та складною. Інколи доводиться позичити власні кошти. Особливо, коли в скрутній ситуації опинилися близькі вам люди. А буває й так, що треба взяти в борг і самому. Як притягнути гроші в дім, ми вже розповідали раніше. Тепер варто поговорити про правильне позичання коштів.

Існує дуже багато прикмет, чому не можна давати та брати кошти в борг. Разом з unian.ua розповімо, коли і як краще це робити.

Коли не можна позичати гроші

Не можна давати в борг під час Великого посту, на Різдво Христове та інші церковні свята. Наші предки вірили, що якщо в такий день позичити гроші, то вони більше не повернуться в дім.

Також, існує повір’я, що день тижня дуже впливає на те, чи можна позичати гроші. Наприклад, не слід давати в борг в неділю, бо в цей день правиться в церкві.

Наші предки також вірили, що вівторок — це поганий день для вирішення боргових питань. Тому, краще не позичати кошти в цей день.

Чому не можна давати в борг після заходу сонця

Річ у тім, що вечір — час, коли все нечисте виходить на волю. Такі сили мають на меті нашкодити. Тому, кажуть, що даючи в борг в темний час доби, гроші покидатимуть вашу оселю, а добра доля піде від вас далеко.

Коли можна давати гроші в борг

Вважається, що сприятливий день для цієї процедури — це понеділок. Є правило: треба це зробити в першій половині дня. Чим раніше ви дасте в борг, тим швидше їх вам повернуть.

Раніше "Телеграф" розповідав, як привернути удачу і достаток. Ми поділилися найцікавішими прикметами.