У них вірили наші бабусі: народні прикмети, які притягують гроші в дім

Читать на русском
Автор
1717
Ви точно чули ці прикмети від старших родичів
Ви точно чули ці прикмети від старших родичів. Фото Freepik

Народні прикмети для залучення грошей та достатку

Наші предки були спостережливими і вірили, що чи інші дії можуть привертати в дім статки та гроші. Також вони знали, чого категорично не можна допускати, щоб благополуччя не йшло з дому. "Телеграф" зібрав найцікавіші народні прикмети та повір’я про гроші та статки, в які вірили навіть наші бабусі. Та й ви про це точно чули від близьких, особливо старшого покоління.

Народні прикмети про гроші

  • Гаманець ніколи не повинен пустувати. Якщо немає великих купюр або звикли тримати гроші на картах, покладіть у гаманець хоча б дрібні купюри чи монетки. Тоді гроші не будуть йти з вашої оселі, а гаманець завжди буде повний.
  • Залучити гроші в дім допоможе манікюр. Як би дивно це не звучало, але наші бабусі вірили, що руки треба тримати доглянутими та акуратними. А обрізати нігті можна лише у вівторок та п’ятницю. Тоді в руках точно затримуватимуться гроші.
  • У вас точно десь завалялися монети. Для залучення грошей у будинок потрібно розкласти по кілька монеток у всі кути житла. Так ваш дім буде притягувати багатство та достаток.
  • Ви точно чули від мами чи бабусі, що не можна свистіти у хаті. Це дуже поширена погана прикмета, яка відштовхує енергію грошей від вас та вашого будинку.
  • Не можна передавати гроші через поріг. Згідно з прикметою, гроші, передані таким чином, принесуть в дім бідність і злидні. Якщо бажаєте передати якусь суму, переступіть через поріг і зробіть це всередині будинку.

Раніше "Телеграф" розповідав, чому не можна виносити сміття увечері та як правильно подавати милостиню. Ці народні прикмети допоможуть залучити гроші у ваш дім.