Чим підживити землю для гарного врожаю: бюджетний засіб, про який мало хто знає

Читать на русском
Автор
25006
Зробіть це - і зберете утричі більший урожай
Зробіть це - і зберете утричі більший урожай. Фото apostrophe.ua

Розповідаємо, чим підживити землю для хорошого врожаю

Досвідчені садівники знають багато способів, чим посипати город на зиму. Але про цей лайфхак ви ще точно не чули. Цей легкий та не затратний метод допоможе вам зібрати по-справжньому щедрий врожай наступного року. Він дозволить без особливих витрат та зусиль підживити землю.

Про цей спосіб розповіли на prostoway. Він полягає у використанні такого чудернацького компонента, як кісткове борошно. Воно живить ґрунт корисними компонентами, завдяки яким урожай збільшиться в рази наступного року.

Що треба зробити

Найкращий варіант добавки в ґрунт в кінці осені — кісткове або рибне борошно. В листопаді слід перекопати город і засипати таким борошном або додавати його у грядки з наступним мульчуванням. На квадратний метр ґрунту треба 50-100 г продукту. Також його можна змішати з торфом чи компостом.

Як це працює

Таке добриво є повністю натуральним та живильним. Воно насичує ґрунт фосфором та калієм. У його складі є також тваринні жири і біологічно активні речовини. Це збільшує урожайність майже втричі. Подібну добавку особливо відчують на собі помідори та капуста.

Ви гарантовано отримаєте щедрий врожай, який безперечно буде вас радувати взимку. А про те, чим підживити грядки під картоплю, ми вже писали раніше.