Гороскоп на 20 листопада: удача піде за принциповими і тими, хто не побоїться освідчитися у коханні

Читать на русском
Автор
37854
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 20 листопада 2023 року
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 20 листопада 2023 року. Фото Getty Images

У любовних стосунках може знадобитися більше напористості

Видання "Телеграф" публікує гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 20 листопада, в якому розповість, які сюрпризи приготували зірки представникам зодіакального кола і що радять вам астрологи цієї неділі.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Настає час прийняття рішень. Нічні світила застерігають від поспішних кроків та радять уникати помилок. Астрологи також рекомендують підтримувати точність у справах та обережно керувати фінансами. Важливо утримуватись від обіцянок, які не зможуть бути виконані.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Астрологи наполегливо радять проявляти увагу до прохань про допомогу, чи то від колег, друзів, родичів чи партнера. Вечірній час можна провести з користю, займаючись домашніми справами, здійснюючи онлайн-покупки та спілкуючись у соціальних мережах. Тельці розбагатіють у грудні 2023 року.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Посмішка надає людині чарівності, і для представників вашого знака Зодіаку вона може стати ключем до розв'язання багатьох проблем. Доброзичливий настрій у другій половині цього понеділка корисний як у сімейних стосунках, так і у ділових питаннях.

Рак (22 червня — 22 липня)

Цього дня багатьом представникам вашого знаку вдасться покращити свій добробут, знайти нові джерела доходу та отримати натхнення. Щоб підтримувати мотивацію, важливо приділяти більше часу праці та менше відпочинку.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Якщо ви впевнені у своїй правоті, варто наполягти на своєму. В іншому випадку краще уникати суперечок, особливо з партнером. День сприятливий для виконання роботи та рутинних завдань, але покупки краще відкласти. Вечір обіцяє максимальну продуктивність.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

У періоди мінливих обставин з’являється можливість змінити своє життя на краще. Удача буде на боці тих, хто, попри зміни, залишається вірним своїм принципам. Ідеали — не просто слова, вони надають сили і ведуть до здобутків, особливо якщо ставитися до них серйозно. Діви можуть постати перед фінансовими труднощами.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Настав час вибрати шлях працьовитості та великої самовіддачі. Якщо ви прагнете підвищення доходів або досягнення успіху, доведеться вкласти більше зусиль. Сподіватися на випадок чи удачу не варто — все залежить від вас самих.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Нічні світила пропонують новий погляд на життя. Станеться щось схоже на просвітлення. Ви почнете усвідомлювати минулі помилки та розуміти, який шлях вибрати у майбутньому. У спілкуванні з токсичними людьми та недоброзичливцями краще проявляти обережність, уникаючи конфліктів.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Намагайтеся не проявляти безцеремонності у спілкуванні з колегами, друзями та знайомими. У любовних стосунках може знадобитися більше наполегливості, але в роботі та бізнесі рекомендується стримувати запал. Намагайтеся уникати спроб наздогнати кілька цілей одночасно.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Цей день несе неоднозначну енергетику, тож перш ніж приймати будь-які рішення, нічні світила радять ретельно все обміркувати. Існує небезпека прийняти рішення під впливом імпульсів, емоцій чи гніву, що може призвести до необачних вчинків та втрати удачі. Козерогам пощастить у 2024 році.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Сфокусуйте свою увагу на коханні, шлюбі, сім’ї та друзях. Це сприятливий час для нових починань та справ. Нічні світила знаходяться в гармонії і можуть подарувати вам бажання дбати про оточуючих. Позитивними будуть любовні зізнання та флірт.

Риби (20 лютого — 20 березня)

У стосунках з оточуючими проявляйте більше такту, особливо з клієнтами, колегами та незнайомими людьми. У ділових питаннях важлива розважливість, а в коханні цінуються чесність і щирість. Покажіть свої найкращі якості близьким.