Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: у Дів відкриється друге дихання, а Тельців можуть підвищити

Читати російською
Автор

Розповідаємо, що чекає на всі знаки протягом тижня

Четвертий тиждень листопада у 2023 році деяким може принести відсутність сил, конфлікти на роботі та різні неприємності, проте інші навпаки будуть сповнені сил і прагнень підкорювати нові вершини та просуватися на шляху до свого матеріального благополуччя.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 20 по 26 листопада

А ось які карти випали цього тижня у фінансовому розкладі:

Овен — перевернутий Туз пентаклів

У цьому положенні картка попереджає, що незабаром Ви можете зазнати невдач у фінансових справах і Ваше матеріальне благополуччя може опинитися під загрозою. Поки що краще відкласти всі важливі справи, пов’язані з грошима та бізнесом.

Телець — Суд

У Вас наступного тижня може різко змінитися фінансова ситуація, і ймовірніше за все змінитися на краще. Вас можуть підвищити на роботі, а розпочата справа може успішно закінчитись. Також картка може вказувати на майбутній переїзд.

Близнюки – перевернута Верховна жриця

На наступному тижні у Вас може початися смуга невдач, хтось може захотіти Вас "підсидіти", а інтуїція може сильно підводити. Намагайтеся поки не приймати важливих рішень, великий шанс помилитися.

Рак — перевернутий Путівник

На тижні Вам може загрожувати невдача через невміння чи небажання працювати у команді. Іноді карта також може вказувати на те, що Ви зіткнетеся з кимось хитрим, хто не уникає "заборонених" прийомів у справах.

Лев — перевернута Десятка кубків

Найближчого тижня Ви можете відчути, що у Вас все валиться з рук, втрачено гармонію та назрівають конфлікти, — відпочиньте поки що від усього, наберіться сил для нових звершень.

Діва — перевернута Четвірка кубків

Карта каже, що після періоду застою у Вас може відкритися другий подих, з’являться сили налагоджувати справи. Наскільки це вийде, покаже час.

Терези — перевернута Вісімка мечів

У звичайному положенні карта говорить про фінансові втрати і неможливість накопичити гроші, хоча дуже хочеться, — у перевернутому вигляді вона вказує, що Ви зможете почати робити перші кроки, щоб вибратися з цієї ями. Однак буде непросто, попереду тяжка робота.

Скорпіон — Зірка

Ця карта прогнозує появу нових можливостей для розвитку та заробітку, реалізацію надій та очікувань.

Стрілець — перевернута Сімка жезлів

У цьому положенні карта каже, що Ви не зможете правильно організувати свою роботу та відстояти точку зору, що може принести проблеми та невдачі. Зробіть висновки із цієї ситуації.

Козоріг — перевернута Трійка мечів

У цьому положенні карта попереджає, що найближчого тижня Вам, можливо, доведеться турбуватися через гроші, — Ваші партнери з бізнесу можуть Вас обдурити і Ви можете втратити роботу.

Водолій — Дев’ятка пентаклів

Також ця карта називається Владикою матеріального достатку. Найближчими днями Ви можете отримати винагороду за свою працю, при цьому не бійтеся починати щось нове, адже успіх буде на Вашому боці.

Риби — перевернуте Сонце

Наступного тижня не все може скластися так, як ви хочете — на шляху до успіху можуть виникнути несподівані перешкоди та відстрочки, внаслідок чого Ви можете отримати посередній результат, частковий успіх замість повного.