Не бійтеся витрачати і радійте доходу: прикмети та забобони про гроші, в які вірили наші бабусі

Читать на русском
Автор
11208
Дізнайтесь, як привернути багатство
Дізнайтесь, як привернути багатство. Фото Freepik

Народні прикмети та забобони про гроші та багатство

Наші предки були спостережливими, вірили в прикмети та забобони. Все це передавалося з покоління до покоління, і так до наших днів. Особлива увага приділялася саме прикметам та забобонам про гроші і достаток, оскільки це дуже важлива частина життя будь-якої людини.

"Телеграф" зібрав найцікавіші народні прикмети та забобони про гроші.

Як привернути багатство і достаток — народні прикмети та забобони

Потрібно ставитись до грошей дуже дбайливо, з повагою та шаною, не м'яти купюри, не розкидати монети. Це буде привертати гроші до вашого будинку.

Купіть красивий зручний гаманець, щоб зберігати в ньому рівними та акуратними купюри готівки та банківські картки. Так ви залучите більше грошей.

Не бійтеся витрачати гроші, тоді вони швидше до вас повертатимуться. Постійний страх витратити зайве лише відлякує гроші.

Завжди радійте навіть найдрібнішому доходу, гроші люблять, коли їх люблять і будуть примножуватися.

Для примноження грошей робіть корисні інвестиції, гроші повинні весь час "працювати", тоді вони будуть приносити дохід.

Якщо випадково впустили гаманець та його вміст розсипався, акуратно зберіть все правою рукою, а одну дрібну монетку чи купюру залиште на підлозі.

Після відходу гостей зберіть скатертину і витрусіть її на вулицю — з ганку будинку чи з балкона. Це привабить достаток в дім.

Раніше "Телеграф" розповідав про народні забобони, як правильно давати гроші в борг. Це потрібно знати, щоб не розоритися.