Молодик у листопаді: що не можна робити, щоб не спричинити нещастя

Читать на русском
Автор
8154
Новий Місяць 13 листопада почнеться ще до обіду
Новий Місяць 13 листопада почнеться ще до обіду. Фото Freepik

У цей період енергія Місяця концентрується для нового життєвого витка

У понеділок, 13 листопада, близько 11:30 за київським часом буде молодик. Езотерики кажуть, що в цей період закладається новий цикл та формується програма на цілий місяць.

Тому дуже важливо, щоб у цей час як у душі, так і у відносинах із зовнішнім світом панувала гармонія. Це необхідно для налаштування позитивних змін у наступні тижні.

Чого не варто робити в молодик — прикмети

Будь-які дії, пов’язані з видаленням, втручанням або змінами, потрібно відкласти на пізніше. Коли енергія такого потужного чинника, як Місяць, концентрується для нового життєвого витка, такі операції матимуть лише негативний вплив.

Отже, виходячи з вищесказаного, на новий Місяць не можна:

  • робити щось із волоссям — стригтися, фарбуватися, робити завивку або міняти зачіску;
  • міняти імідж, робити косметологічні процедури;
  • здійснювати великі придбання, укладати угоди, позичати гроші;
  • влаштовувати чи брати участь у конфліктах, сваритися.

На запитання, чи можна розпочинати нові справи на молодик, езотерики дають однозначну відповідь — теж не рекомендується. Енергія, яка формується в цей період, найкраще почне сприяти вам на Місяць, що росте, — з 14 листопада. А наступний молодик настане 13 грудня близько 01:30 за Києвом.

Раніше ми розповідали, що на молодик 13 листопада 2023 року любовний гороскоп обіцяє романтичні пригоди трьом знакам Зодіаку. Перейдіть за посиланням і дізнайтеся, чи входите ви до трійки щасливчиків!