Як відмити ванну без хімії: всього дві пачки бюджетного засобу та жодних зусиль

Читати російською
Автор

Вам не доведеться нічого терти

Чистота ванної кімнати – це питання не лише гігієни, але й візуального комфорту. Адже так красиво виглядає нова сантехніка, яка сяє, блищить і радує око своєю білизною.

На жаль, ванна з часом втрачає свій первозданний вигляд через наліт, розводи та плями. Це побічний ефект експлуатації, який виникає навіть за регулярного прибирання. Щоб не було неприємних відчуттів і щоб не соромитися, коли приходять гості, портал Elegant Woman пропонує перевірений і простий спосіб, який дозволяє повернути ванні білий вигляд без виснажливих зусиль.

Як прибрати жовтизну з ванни в домашніх умовах — лайфхак

Підтримання чистоти ванни — завдання, що вимагає постійної уваги та зусиль. Чавунні та акрилові ванни схильні до появи жовтих відтінків від бруду та інших слідів використання. Але використання простого лайфхаку з лимонною кислотою дозволяє уникнути мук від усунення цих слідів.

Як легко та швидко відбілити ванну:

  • увечері наберіть у ванну гарячу воду;
  • вода має покривати рівень жовтого нальоту;
  • розведіть у воді дві пачки лимонної кислоти.

Тепер можна спокійно йти спати. Цей метод призводить до результату без необхідності тяжких прибиральних процедур. Вранці залишиться лише злити воду, щоб побачити ванну у новому блиску. Також рекомендується сполоснути її чистою водою з душу під натиском, щоб змити залишки кислоти та бруду.

Раніше "Телеграф" розповідав, який диво-розчин для прибирання всього будинку можна приготувати з інгредієнта, який точно з’являється на вашій кухні, але просто йде у сміття. До речі, він теж відмінно прибирає накип у ванній кімнаті.