Вони принесуть у ваш дім лише проблеми: 5 речей, які не варто підіймати на вулиці

Читать на русском
Автор
689
Не варто підіймати чужі ключі Новина оновлена 20 жовтня 2023, 15:15
Не варто підіймати чужі ключі. Фото Телеграф

Кожен предмет має власну історію і може бути небезпечним

Життя непередбачуване, як і знахідки на вулиці. Часто знайдена пір'їнка може стати причиною хорошого настрою чи навіть притягнути удачу. Але з іншого боку існують речі, які можуть стати причиною біди, якщо ви вирішите забрати їх собі.

  1. Згублені гроші. Здавалося б, хто відмовиться від несподіваної удачі? Проте за старовинними повір’ями, гроші можуть нести негативну енергію їх попереднього власника. Особливо це стосується монет, які можуть бути "закляті".
  2. Фотографії невідомих людей. Фотографія є відображенням енергетики людини. Піднявши чужу фотокартку, можна ненавмисне привести до себе чужі проблеми або сум.
  3. Голка чи шпилька. Голка завжди асоціюється з проникненням. Якщо ви знайшли голку на своєму шляху, це може бути попередженням про можливі неприємності, які готові проникнути у ваше життя. Взагалі, гострі предмети варто лише купувати "чистими" й зберігати у правильному місці.
  4. Порвані речі чи взуття. Це символ злиднів, втрати або невдачі. Піднімаючи такий предмет, ви можете перенести цю негативну енергію на себе.
  5. Загублені ключі. Ключ — це символ доступу, відкриття або закриття чогось. Якщо ви знайшли ключі на вулиці, це може бути ознакою того, що вам відкриється новий шлях або можливість. Проте за старовинними повір’ями, ключі також можуть нести в собі енергію свого попереднього власника, особливо якщо вони були втрачені в результаті якоїсь трагедії або конфлікту. Піднімаючи знайдені ключі, ви ризикуєте прийняти частину долі і проблем людини, якій вони належали.

Життя непередбачуване, і ми постійно зіштовхуємося з різними ситуаціями. Піднімаючи знайдені на вулиці предмети, завжди слідкуйте за своїми відчуттями. Якщо щось вас насторожує або викликає сумніви – краще пройти повз. Не дозволяйте чужій енергії втручатися у ваше життя, дбайте про свій внутрішній світ та душевний спокій.

Нагадаємо, що власний порваний одяг, якщо ви не змогли його непомітно зашити, також не варто використовувати. Те ж саме стосується і багатьох старих речей. Часто вони стають предметами, які притягують лихо в будинок.