Розкрийте свою інтуїцію: амулети, які посилять ваше шосте чуття

Читать на русском
Автор
Камені значні покращувати людські чуття
Камені значні покращувати людські чуття. Фото Телеграф

Інтуїцію можуть підсилити не лише тренування, але й звичайні предмети

Інтуїція — невидимий місток, що з'єднує нас із таємничим світом невідомого. Через цей місток до нас приходять відгуки з глибин підсвідомості, допомагаючи приймати правильні рішення у складних життєвих обставинах. Однак часто почути її просто не вдається. Окрім тренувать, вашу інтуїцію можуть покращити матеріальні предмети, зокрема амулети та запахи.

Кристали та дорогоцінні камені

Камені можуть підсилювати здатність людини відчувати те, що чого звичайні органи чуття зафіксувати не можуть. Аметист знімає стрес та заспокоює розум, створюючи сприятливе середовище для розкриття інтуїції. Рожевий кварц відкриває серце для прийому духовних сигналів. Місячний камінь стимулює ясновидіння та емпатію.

Медитативна музика

Звуки гонгів та кришталевих чаш ведуть у стан внутрішньої гармонії, а тібетські чаші відкривають шлях до глибин підсвідомості. Амулети та брелоки у формі цих інструментів нагадуватимуть вам їхній звук, а отже допоможуть зосередитися на внутрішньому чутті.

Ароматичні масла

Лаванда заспокоює дух, дозволяючи інтуїції вільно течі. М'ята відкриває тонкі енергетичні канали, посилюючи відчуття. Розмарин активізує третє око, розширюючи горизонти сприйняття. Якщо вирушаєте у дорогу, ви можете нанести олію на комір, аби цей запах супроводжував вас і дарував свою силу.

Нагадаємо, що також потужним талісманом на усі випадки життя є імбир. Його варто правильно застосувати, аби він приносив удачу. А ось людям, які не довіряють власній інтуїції варто звернути увагу на котів. Ці тварини дійсно мають кращі екстрасенсорні здібності, ніж люди. До прикладу, кішка дивиться в одну точку не просто так.