Влад Яма показав фото з відомого готелю в Мексиці й отримав чергову порцію хейту

Читать на русском
Автор
3489
Влад Яма в готелі Azulik
Влад Яма в готелі Azulik. Фото instagram.com/vladyama_official

Танцюрист запевняє, що теж переживає через бойові дії

Український хореограф і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма, який перебуває у США, розгнівав деяких своїх підписників черговою світлиною з-за кордону.

Він опублікував у своєму Instagram-акаунті фото, де він стоїть в одному з відомих готелів міста Тулум в Мексиці — Azulik. Він підкреслив, що фото зроблене ще до 24 лютого 2022 року, коли почалася війна між Україною і росією. Влад Яма поділився своїми думками про те, як все змінилося за цей час, і висловив надію на те, що добро переможе.

"Вкотре переконався, наскільки все змінилося із 24.02.22. І це не про геолокацію. Настрій, енергія, спілкування, плани, усмішка, погляд…" — написав танцюрист.

Фото Влада Ями викликало різні реакції серед його понад 500 тисяч підписників. Деяким сподобалася його позитивна енергія і красивий вид з вікна, але низка негативно відгукнулися щодо фото:

  • Пост виглядає як виправдання себе;
  • А я крутила стрічку інсти, і тепер намагаюсь зрозуміти,чому підписана на цього мандрівника у шляпі;
  • Влад, а ви давно не були у Запоріжжі?;

Решта коментаторів підтримує хореографа. Додають, що він допомагав військовим.

  • Усе будзе добра;
  • Так, війна зараз присутня фоном в нашому житті, де б ми не були;
  • Допомогайте нашій країні та нашим воїнам боротися з цією нечистю ( я раніше бачила, що ви допомогли хлопцю з протезом-дякуємо);

Нагадаємо, що нещодавно через допис Влада Ями поплили чутки, що він повернувся до Києва. Однак пізніше це твердження спростували. Крім того Влад Яма публічно захистив репера Потапа, який також спіймав хвилю осуду через виїзд з України.