"Хоча б на якийсь час забути": Ольга Сумська обурила мережу через відпочинок в санаторії (фото)

Читать на русском
Автор
3466
Ольга Сумська на курорті
Ольга Сумська на курорті. Фото instagram.com/olgasumska

Зірка відповіла своїм хейтерам

Українська акторка Ольга Сумська, яка нещодавно повідомила про тяжку втрату в сім'ї, нарвалася на хвилю гніву підписників через відпочинок у дорогому санаторії. Зірка зробила публікацію в своєму Інстаграм-акаунті, де показала фото на фоні басейну та інші локації. Це викликало обурення у багатьох її підписників.

У своєму пості Сумська розповіла, що вона відвідала санаторій "ARDEN PALACE", який розміщений у заповіднику Медобори на Хмельниччині. Вона поділилася світлинами, де зірка сидить у білому халатику на фоні великого басейну. Публікація вже зібрала понад 13000 лайків та багато гнівних коментарів. Більшість підписників висловили гнів, що зірка хизується своїм відпочинком під час війни.

Сама Сумська знайшла, що відповісти хейтерам, вона заявила, що постійно волонтерить, а це виділила кілька днів, аби відновити сили. "Люди, на три дні заїхала перевести подих і знову повертаюся до роботи! Волонтерської в першу чергу! І для чого мені зараз тут писати це? Хотіла передихнути, давно мріяла побувати в цьому заповіднику — Подільськi Товтри.. Але це не означає, що ми не думаємо про наших захисникiв! Ми не забуваємо про них нi на хвилину! Продовжую збирати кошти і пiдтримувати наших захисникiв кожного дня! До речi… Зараз є багато реабілітаційних медичних центрiв, які спеціально обладнані для вiдновлення і лiкування воїнiв.. Цей курорт в даному випадку — сiмейного типу, де можна хоча б на якийсь час забути про жах, який твориться навколо", — написала акторка.

Ольга Сумська нарвалася на критику через відпочинок

Нагадаємо, що Ольга Сумська неодноразово ділилася зі своїми підписниками світлинами зі свого особистого життя. Так, раніше вона показала, як виглядає її чоловік у 60 років. Зірка назвала його "вічно молодим" і отримала багато компліментів від своїх фанатів. Також Сумська поділилася своїм фото без макіяжу. Вона зазначила, що втомилася від роботи, але все одно залишається вродливою. Її підписники підтримали її і похвалили за природну красу.