"Я плакала та питала, коли це мине": Брітні Спірс розповіла про жахливий досвід з ботоксом (відео)

Читать на русском
Автор
3150
Зірка не радить робити цю процедуру
Зірка не радить робити цю процедуру. Фото https://www.instagram.com/britneyspears/

Зірка 2000-х вирішили припинити робити уколи після невдалої процедури

Американська співачка Брітні Спірс, яка нещодавно вийшла на зв'язок після новин після побиття, поділилася з шанувальниками своїми стражданнями через невдалу процедуру ботоксу. У своєму Instagram вона опублікувала відео, на якому видно, що її лоб заклеєний великим пластиром.

За словами зірки, вона вирішила спробувати спеціальні патчі, які розгладжують шкіру і зменшують зморшки. Вона заявила, що вже давно відмовилася від ботоксу, оскільки одного разу косметолог зробив їй таку невдалу ін'єкцію, що вона два тижні не могла показатися людям.

"Колись я колола ботокс, але мене це не влаштувало. Мій лоб був наче роздутий, а повіки опущеними. Я мала такий вигляд, наче мене хтось жорстоко побив. Такий ефект тримався цілих два тижні! Я плакала та питала, коли це мине, а мені казали: "О, ну ще тиждень-два, іноді нерви можуть дати зворотній ефект". Бісів ботокс, це жахливо! Навіщо я маю платити купу грошей, щоб виглядати побитою? У чому сенс?", — пише Брітні.

Співачка додала, що перший раз колола ботокс у Нью-Йорку і була задоволена результатом. Але потім вона почала робити процедуру у Лос-Анджелесі і була розчарована якістю послуг. Вона сказала, що багато разів їй робили "жахливий ботокс", через який одна її брова була вище за іншу.

Брітні закликала своїх фанатів не користуватися ботоксом і не платити за "кращих лос-анджелеських лiкарiв". Вона порадила спробувати патчi, якi за її словами "неймовiрнi" і допомагають зберегти молодiсть і красу.

Нагадаємо, Брітні вирішила одружитися зі своїм коханим Семом Асгарі. Пара оголосила про своє заручення у соцмережах, показавши каблучку з діамантом. А ось її колишньому чоловікові загрожує ув'язнення. А от батько Брітні подав на неї в суд за те, що вона не запросила його на весілля.