"Забрав Господь мого ангела": Віктор Павлік розчулив постом про сина, який помер три роки тому (фото)

Читати російською
Автор

Хлопець помер у юному віці від страшної хвороби

Співак Віктор Павлік звернувся до свого померлого сина зі зворушливими словами. Виконавець поділився архівними фотографіями з Павлом, який помер від раку хребта три роки тому.

Про це артист написав у своєму Instagram, де вшанував пам'ять свого сина. Він цитував свою пісню "Мій Янгол", в якій висловлює свою любов і сум за Павлом. Співак також зазначив, що чекає на зустріч з сином у раю і молиться за нього кожен день.

Мене ти бачиш з неба щохвилини …

Приходиш в сни з недоспаних ночей,

Так пахнеш цвітом вишні і калини …

І як в дитинстві линеш до грудей…

Твій номер телефону не стираю,

До тебе в рай, синочку, додзвонюсь …

На нашу зустріч з вірою чекаю…

За тебе Богу кожен день молюсь….

Сину, сину, я тебе кохаю …

Усім серцем обіймаю я,

Найдорожчий … — Золотий… Чекаю …

Янгол — охоронець мій…., — написав.

Павло Павлік був 21-річним хлопцем, який страждав від саркоми — рідкісного виду раку, що уражає кістки і м'які тканини. Про хворобу сина Віктор Павлік та його ексдружина Лариса Созаєва дізналися у 2018 році, коли у нього несподівано почали відмовляти ноги. Павло пройшов тривале лікування, але не зміг подолати хворобу і помер 7 серпня 2020 року.

Нагадаємо, що Віктор Павлік потрапив у скандал через те, що використав спецперепустку для проїзду по Києву під час карантину не за призначенням — подарував її своїй дружині. Це призвело до хвилі обурення. Сам співак вибачився. Однак, у зв'язку з цим КМДА почала перевіряти всі видані спецпропуски і скасовувати ті, що були отримані незаконно або з порушенням правил. Було скасовано понад 72 тисячі спецпропусків, які були видані безпідставно або з фальшивими документами.