"Дякую за урок, ти вільний": колишня дружина Пономарьова відповіла на його заяви про зраду

Читать на русском
Автор
4902
Мозгова зараз і з Пономарьовим у молодості Новина оновлена 04 липня 2023, 21:17
Мозгова зараз і з Пономарьовим у молодості. Фото Facebook Олени Мозгової

Продюсерка відповіла, що простила Пономарьова

Українська продюсерка Олена Мозгова, колишня дружина українського співака Олександра Пономарьова, який нещодавно заступився за Лободу, звернулася до нього з прощенням. Продюсерка написала, що вона все пережила, передумала і проаналізувала, і вважає, що вони були один для одного уроком.

Олена Мозгова опублікувала своє звернення до Олександра Пономарьова на своїй сторінці у Facebook. Вона почала своє повідомлення зі слів: "Я тебе простила". Далі вона продовжила: "Все перемолотила, все пережила, все передумала, все проаналізувала. Люди зустрічаються не випадково… Ми всі один для одного урок… Дякую за урок, ти вільний!". В кінці посту вона прикріпила стару фотографію, на якій вони обійнялися.

Це звернення Олени Мозгової стало реакцією на нещодавнє інтерв'ю Олександра Пономарьова, де співак розповів про свої стосунки з Оленою Мозговою, з якою вони були разом 10 років і мають доньку Євгенію. Він заявив, що їхній союз розпався через невірність Олени, яка нібито зраджувала йому з багатьма чоловіками. Він також сказав, що вона була "дуже амбітною" і хотіла контролювати його кар'єру.

Олена Мозгова не залишила без уваги ці слова свого колишнього чоловіка і вирішила надати свою версію подій. Вона натякнула, що причина розставання була куди складнішою, і з її наслідками вона змогла розібратися лише недавно. Вона також написала, що не хоче коментувати своє особисте життя і показувати його публічно.

Нагадаємо, що торік Олена Мозгова розповіла про свою тяжку хворобу, яка паралізувала їй обличчя і могла коштувати їй життя. Вона пролежала в лікарні два місяці і проходила реабілітацію. Раніше Мозгова здивувала своїх шанувальників своєю дивовижною зміною. Вона схудла на 24 кг і показала свої фото до і після. Вона розповіла, що вона змогла скинути зайву вагу завдяки правильному харчуванню, спорту і позитивному настрою.