Що каже сверблячка в носі: як відрізнити знак долі від симптома хвороби

Читать на русском
Автор
Сверблячка в носі може віщувати цікаву зустріч
Сверблячка в носі може віщувати цікаву зустріч. Фото Телеграф

Не займайтеся самолікуванням і не звертайтеся до народних засобів без консультації з лікарем

Ніс — це не тільки важливий орган дихання, але і дзеркало нашого здоров'я і настрою. Він реагує на різні зовнішні і внутрішні фактори, викликаючи різні відчуття. Одне з них — свербіж, який може бути приємним або неприємним, легким або сильним, тривалим або короткочасним. Чому свербить ніс і що це означає? Це може бути пов'язано з народними повір'ями, як і у випадку з рукою.

За народними повір'ями, сверблячка в носі — це знак майбутнього події або зміни в житті. Залежно від того, яка частина носа свербить, можна робити різні передбачення.

• Якщо свербить кінець носа, то це означає, що вас чекає приємна несподіванка або радісна новина.

• Якщо свербить середина носа, то це означає, що ви зустрінете старого друга або знайомого.

• Якщо свербить перенісся, то це означає, що вас запитають про щось важливе або отримаєте пропозицію.

• Якщо свербить права сторона носа, то це означає, що ви отримаєте комплімент або похвалу.

• Якщо свербить ліва сторона носа, то це означає, що ви посваритеся з кимось або зазнаєте образи.

Однак не завжди сверблячка в носі пов'язана з метафоричним значенням. Іноді вона може бути симптомом захворювання або показником стану здоров'я. До прикладу, такі симптоми властиві риніту, синуситу чи мігрені. Тому, якщо сверблячка підозріла, проконсультуйтеся з лікарем.

Нагадаємо, що не тільки сверблячка в носі може мати певне значення для нашої долі. Так, за давніми віруваннями, перша літера в імені людини також впливає на її характер, таланти і долю. Якщо ви хочете дізнатися, що означає ваша перша літера, то прочитайте нашу статтю за посиланням. А ще ми розповідали, чому віруючим не можна вбивати павуків в будинку. Це пов'язано з одним з біблійних оповідань про апостола Павла і його порятунок від переслідувачів. Якщо ви хочете дізнатися більше про цю історію, то прочитайте нашу статтю за посиланням.