Найсмачніший спосіб приготувати печінку: просто змішайте її з огірками

Читать на русском
Автор
20877
Такий салат полюблять навіть найвишуканіші гурмани.
Такий салат полюблять навіть найвишуканіші гурмани.. Фото shuba.life

Ви навіть не уявляли, що це надзвичайно смачно

Печінка – не лише смачний, а й корисний продукт. Ми готуємо її як самостійну страву та готуємо незвичайні котлети.

А ви куштували салат із печінкою? Така проста та економна страва за рецептом Shuba вам точно сподобається. Простий салат — чудова ідея для ситного обіду або вечері.

Як приготувати салат з печінкою

Інгредієнти на 4 порції:

  • печінка — 200 г;
  • огірки мариновані — 3 шт.;
  • печериці мариновані — 200 г;
  • яйця курячі — 2 шт.;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • майонез 72% — 200 г;
  • олія соняшникова — 30 мл;
  • сіль, перець чорний мелений, зелень — на смак.

Спосіб приготування:

  1. Печиво ретельно помийте, очистьте і зваріть до готовності у підсоленій воді. Коли вона охолоне, наріжте брусочками.
  2. Цибулю та моркву очистьте, наріжте кубиками та обсмажте на сковороді з олією до золотистого кольору.
  3. Яйця зваріть круто, охолодіть, очистьте і натріть на середній тертці. Огірки та гриби наріжте кубиками за вашим бажанням.
  4. У салатнику складіть підготовлені інгредієнти: нарізану печінку, огірків, грибів, обсмажені овочі, терті яйця, майонез і ретельно перемішайте. Готову страву прикрасьте зеленню.

Печінковий салат подавайте з картопляним пюре або розсипчастим рисом за рецептом "Телеграфа". Смачного!