Пару хвилин — і гора смакоти на столі: швидше за цей рецепт перекусу ви не знайдете

Читать на русском
Автор
14037
Приготувати таку закуску неймовірно просто
Приготувати таку закуску неймовірно просто. Фото tsn.ua

І смачно, і ситно, і швидко

Важко уявити нашу кухню без найрізноманітніших закусок. Вони доречні й на святкових столах, і для ситного перекушування, і для сімейного перегляду фільму або зустрічей із друзями.

Коли ви приготуєте гарячу закуску з лаваша за рецептом "ТСН", ви пошкодуєте, що не робили цього раніше. Річ у тому, що готувати її неймовірно просто, а результат виходить феєричним. Її плюс у варіативності — наприклад, ковбасу можна використати будь-яку, а замість майонезу можна використати домашню сметану.

Як приготувати гарячу закуску з лаваша з ковбасою та сиром

Інгредієнти:

  • тонкий лаваш — 1 шт.;
  • ковбаса копчена — 6 скибочок;
  • помідор свіжий — 1 шт.;
  • сир твердий — 60 г;
  • майонез — 2 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Лаваш розрізаємо на дві частини. Одну сторону змащуємо майонезом таким чином, щоб залишити краї чистими.
  2. На змащену майонезом частину лаваша викладаємо нарізану скибочками ковбасу, зверху нарізаний тонкими кільцями помідор.
  3. Сир натираємо на великій тертці та посипаємо зверху ковбасу з помідорами.
  4. Починаючи з боку, на якій викладено начинку, акуратно згортаємо лаваш у формі конверта, при цьому підігнувши краї всередину. Аналогічно робимо і з другою частиною лаваша.
  5. Суху сковороду розігріваємо, викладаємо лаваші та обсмажуємо їх з кожного боку по 2 хвилини.

До речі, лаваш для такої закуски можна приготувати за рецептом "Телеграфа". Це просто, смачно та швидко.