З днем театру 2024! Яскраві привітання у картинках та листівках

Читать на русском
Автор
4487
Привітання з Днем театру українською мовою Новина оновлена 27 березня 2024, 11:13
Привітання з Днем театру українською мовою. Фото Відкриті джерела

День театру щорічно відзначають у всьому світі 27 березня

Сьогодні, 27 березня, відзначають Міжнародний день театру, професійне свято всіх співробітників театрів. Цей день присвячений не лише акторам, а й усім, хто бере участь у створенні цього "храму культури": режисерам, сценографам, квитковим агентам та багатьом іншим.

Святкування "Всесвітнього дня театру" було встановлено у 1961 році з ініціативи делегатів IX конгресу Міжнародного інституту театру (MIT) при ЮНЕСКО. Традиційно це свято проходить під гаслом "Театри як засіб взаєморозуміння та зміцнення миру між народами".

"Телеграф" зібрав найкрасивіші вітальні листівки та картинки українською мовою зі Всесвітнім днем театру 27 березня, щоб ви могли привітати всіх, хто причетний до цього свята.

Привітання з Днем театру 2024: картинки та листівки

листівка вітаємо з днем театру
картинка вітаємо з днем театру
листівка з днем театру
листівка вітаємо з міжнародним днем театру
картинка міжнародний день театру
картинка 27 березня міжнародний день театру
листівка вітаю з днем театру

Раніше "Телеграф" розповідав, які церковні свята відзначають українці у березні 2024 року. Нагадаємо, що українські християни відзначають важливі церковні свята разом із європейцями. Ми писали, які церковні свята святкуватимуть віряни у 2024 році.

Зазначимо, що Великдень — одне з найбільших релігійних свят на рік. Раніше "Телеграф" розповідав, коли українці відзначають Великдень у 2024 році.