Перетерта з цукром смородина: смак літа на вашій кухні

Автор
Ця смородина на смак буде як свіжа (зображення створено за допомогою ШІ)
Ця смородина на смак буде як свіжа (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Сородина з цукром — це чудова ідея для зимової заготовки

Літо щедро дарує нам свої щедрі дари — соковиті кабачки, які стають основою для безлічі смачних та корисних страв. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати кабачкову локшину з часником та травами, яка стане чудовим гарніром або самостійною стравою. Також, пропонуємо рецепт смачної вечері з кабачка.

Ця страва проста у приготуванні, не потребує багато часу та інгредієнтів, але при цьому неймовірно смачна та ароматна.

Інгредієнти:

  • 2 кабачки
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 1/2 ч. л. орегано
  • 1/4 ч. л. базиліку
  • Сіль та перець за смаком

Приготування:

  1. Кабачки помийте та наріжте тонкими довгими смужками за допомогою овочечистки або гострого ножа.
  2. У сковороді розігрійте оливкову олію.
  3. Додайте подрібнений часник і обсмажте його протягом 30 секунд.
  4. Додайте кабачкову локшину, орегано, базилік, сіль та перець.
  5. Перемішайте і обсмажте протягом 5-7 хвилин, доки локшина не стане м'якою.
  6. Зніміть з вогню та подавайте до столу.

Раніше ми ділились рецептом полуничного желе. Також, ми писали, як приготувати полуничні кульки.