Для любителів чорного кольору: добірка найкращих ідей манікюру

Читать на русском
Автор
Ідеї красивого чорного манікюру 2024
Ідеї красивого чорного манікюру 2024. Фото Pinterest

Таке покриття нігтів сподобається поціновувачам естетики у чорному

Буває, приходиш у салон краси, і гадки не маєш, який манікюр зробити. Адже палітра кольорів — досить широка, та ще й дизайн можна обрати будь-який. Зверніть увагу, що зараз у моді — втирка, яка додає нігтям елегантного вигляду.

А от для тих, хто шаленіє від чорного кольору, теж є хороші новини. Бо в цьому сезоні він буде актуальним, пише Wona. Пропонуємо кілька красивих варіантів манікюру з естетикою чорного.

  • Однотонний манікюр — універсальна ідея. Так, мінімалізм завжди в моді, й таке покриття вам довго не набридне. Особливо для тих, кому не подобаються блискітки та інші техніки.
Однотонний манікюр у чорному

Чорний з глітером — це навпаки вдалий варіант для тих, кому подобаються блискучі нігті. Це справді дуже красиво виглядає та привертає погляд.

Чорний манікюр з глітером
  • Френч — класика, і замість білого, можете спробувати чорний. Це доволі нестандартне рішення, і мало у кого побачиш таке покриття нігтів. Утім, має ефектний вигляд.
Чорний френч
  • Поєднання різних технік — це класний варіант для тих, хто не може визначитися. Тоді зробіть один ніготь однотонним покриттям, інший — френчем, ще один — кількома смужками. Це буде красиво та незвично.
Різні техніки у чорному
  • Абстрактний візерунок знову повертається у тренди манікюру. Хвилясті лінії, зірочки, сердечка — обирайте, що до смаку.
Хвилясті лінії та зірочки на нігтях

Раніше "Телеграф" писав, як зробити манікюр у патріотичному стилі. Є дуже красиві варіанти поєднання синього та жовтого.