Наскільки ви конфліктна людина? Простий тест по картинці розкриє всю правду

Читать на русском
Автор
532
Цікавий тест на конфліктність
Цікавий тест на конфліктність. Фото Колаж "Телеграфу"

Пройдіть тест і дізнайтесь про себе більше

Деякі люди спокійні та врівноважені, а інші бувають запальними та конфліктними. Дізнатися, наскільки ви конфліктна людина допоможе простий тест по картинці. "Телеграф" вже розповідав про незвичайний тест із улюбленим чаєм, у сьогодні ділиться новим тестом, який розповість, наскільки ви конфліктна людина.

Подивіться на картинку та оберіть зображення, яке першим кинулося в очі

тест по картинці

Результати тесту

Абстракція — 1

Якщо вашу увагу першою привернула ця абстракція, значить, ви зовсім не конфліктна людина, а вашому спокою можна тільки позаздрити. Ви вмієте тримати все під контролем та не піддаватися на провокації у конфліктних ситуаціях. А ваша рівновага та спокій ще більше дратують опонентів у сварці.

Абстракція — 2

Якщо вашу увагу першою привернула ця абстракція, значить ви відносно спокійна людина, проте вас все ж таки можна вивести на конфлікт. При цьому ви відстоюватимете свою думку тільки в принципових для вас питаннях. А дрібні сварки чи невдоволення оточуючих вас зовсім не обходять.

Абстракція — 3

Якщо вашу увагу першою привернула ця абстракція, то ви швидше конфліктна людина. Вам важливо довести свою правоту у будь-якій суперечці. А якщо щось вас зачепило, то ви відразу спалахуєте емоціями. Закотити скандал на рівному місці – це про вас. Однак ви швидко вмієте прощати людей та відходити від зайвого прояву емоцій.

Раніше "Телеграф" розповідав про цікавий тест з картинки для дівчат. Дізнайтесь, у чому ваша привабливість для чоловіків?