Ці три знаки Зодіаку розчаруються в коханні під час Рожевої повні

Читать на русском
Автор
2247
Любовний гороскоп для знаків Зодіаку на 24 квітня 2024 року
Любовний гороскоп для знаків Зодіаку на 24 квітня 2024 року. Фото Freepik

Доля не буде прихильною у любовній сфері

Завтра, 24 квітня настає Рожева повня — особливий період, під час якого життя людей може повністю змінитися. Це позначиться й на любовних справах деяких знаків Зодіаку. Усе буде далеко не солодко.

Попри те, що поняття зради для кожного може бути різним, усім хочеться відчувати себе коханими та особливими, пише spiritualify. Натомість деяких знаків Зодіаку можуть зрадити їхні партнери, посилаючись на алкоголь або нудьгу. Або навпаки — через розчарування у стосунках, їм захочеться спробувати щось нове.

Лев

Під час Рожевої повні представникам цього знаку Зодіаку хочеться глибокого емоційного зв'язку. І ви хочете буде переконані, що люди, які поруч із вами — надійні та вірні. Однак, це може виявитися ілюзією. Ваша кохана людина може закрутити таємний роман, який буде ретельно приховувати. Якщо вас не влаштовують вільні стосунки, то саме час відверто поговорити з партнером, чи є сенс бути далі разом.

Скорпіон

Цим людям буває складно робити вибір. Бо з одного боку, їм хочеться відчувати турботу та опіку, з іншого — яскраві емоції, яких бракує у тривалих стосунках. Тому є спокуса втекти від реальності: можливість випадкового флірту п'янить розум. Однак, вам треба добре зважити, чи коротке задоволення вартує того. Беріть верх над своїми емоціями.

Риби

Вам бракує уваги та ніжності від партнера, тому може трапитися розчарування. Відповідно, з'явиться бажання пошукати цього на стороні. захочеться бути в центрі уваги іншої людини та відчувати себе номером один. Перед тим, як наважатися на цей крок, подумайте про наслідки. Можливо, у цьому допоможе щира розмова з партнером. Висловіть свої бажання та емоційні потреби, а тоді робіть висновки по реакції людини.

Раніше "Телеграф" писав фінансовий гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку. Рекомендується ставитися до грошей уважніше та не робити імпульсивних покупок.