Найбажаніша спідниця в 2024 році: 3 цікаві ідеї, як її носити

Читать на русском
Автор
3914
Наймодніша спідниця навесні та влітку 2024 року
Наймодніша спідниця навесні та влітку 2024 року. Фото Pinterest

Ця річ — головний тренд сезону весна-літо 2024

У теплі сезони ми більше часу приділяємо своїм образам, адже хочеться легкості та краси. З'являється бажання виглядати актуально. Ми нещодавно розповідали, які тренди весни та літа 2024 року у одязі. Тепер поділимось ще одним, не менш цікавим.

Популярною річчю, яку варто придбати вже зараз, є спідниця bubble з цікавою формою, пише Vogue. Її активно носили на початку 2000-х, і зараз вона знову повертається у колекції дизайнерів. Її особливість — у незвичному силуеті, з хвильками , що нагадує "кучеряву" хмаринку. Є кілька варіантів, як її носити.

  • До такої спідниці варто обирати приталений верх — гольфи, водолазки, футболки та світшоти по фігурі. Так буде максимально красиво й трендово. Доповніть її колготками та балетками, таку пораду дають модні експерти. Жіночність вам гарантована.
Спідниця з колготками та балетками
  • Для поціновувачів незвичного, підійде такий варіант, як доповнити спідницю-бульбашку, жакетом-оверсайз. Таким чином, буде мікс різних форм і тканин. До речі, жакет варто підв'язати ремінцем, так буде актуальніше. Обирайте для цього поєднання речі чорних і білих кольорів.
Спідниця з жакетом
  • Доповніть трендову спідницю приталеним топом або корсетом. Це взагалі буде вау. Ніжно, стильно, вишукано та дуже модно. Зупиняйтеся на спокійних відтінках.
Спідниця з корсетом

Раніше "Телеграф" писав, які стрижки не варто робити в 2024 році. Варто відмовитися від боб-каре з рівним зрізом, а ще забудьте про стрижку — медуза. Це коли верхній шар залишається коротким, а нижній — довгим.