Приготуєте на "раз-два": ще один рецепт смачного пирога з яблук

Читать на русском
Автор
Пишний, повітряний, ароматний пиріг
Пишний, повітряний, ароматний пиріг. Фото 1000.menu

Проста яблучна випічка

Яблука є чи не найпопулярнішими фруктами на українському ринку у будь-який сезон. Вони відносно дешеві, смачні та можуть довго зберігатися.

А ще — з яблук можна приготувати безліч смачних десертів та випічки, найпопулярнішою із яких є "Шарлотка". Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом іще одного яблучного пирога, який готується швидко та без зайвої метушні, інформують на Instagram-сторінці "danilchenko_77".

Як приготувати яблучний пиріг

Інгредієнти:

  • яйця — 4 шт.;
  • яблука — 3 шт.;
  • цукор — 150 г;
  • борошно — 200 г;
  • розпушувач — 1 ч. л.;
  • дрібка солі;
  • ванільний цукор;

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити з цукром, ванільним цукром та сіллю збити до пухкої маси.
  2. Додати нарізані яблука, перемішати.
  3. Додати борошно з розпушувачем, перемішати до однорідності.
  4. Вилити тісто у застелену пергаментом форму.
  5. Випікати пиріг у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.

А якщо ви любите яблука, рекомендуємо приготувати булочки з яблуками. Випічка виходить дуже апетитною.