Приготуєте на "раз-два": ще один рецепт смачного пирога з яблук
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Проста яблучна випічка
Яблука є чи не найпопулярнішими фруктами на українському ринку у будь-який сезон. Вони відносно дешеві, смачні та можуть довго зберігатися.
А ще — з яблук можна приготувати безліч смачних десертів та випічки, найпопулярнішою із яких є "Шарлотка". Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом іще одного яблучного пирога, який готується швидко та без зайвої метушні, інформують на Instagram-сторінці "danilchenko_77".
Як приготувати яблучний пиріг
Інгредієнти:
- яйця — 4 шт.;
- яблука — 3 шт.;
- цукор — 150 г;
- борошно — 200 г;
- розпушувач — 1 ч. л.;
- дрібка солі;
- ванільний цукор;
Спосіб приготування:
- Яйця збити з цукром, ванільним цукром та сіллю збити до пухкої маси.
- Додати нарізані яблука, перемішати.
- Додати борошно з розпушувачем, перемішати до однорідності.
- Вилити тісто у застелену пергаментом форму.
- Випікати пиріг у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
А якщо ви любите яблука, рекомендуємо приготувати булочки з яблуками. Випічка виходить дуже апетитною.