Перевірте, чи справжні ваші срібні прикраси: як це зробити за допомогою кубика льоду

Читать на русском
Автор
Цей лайфхак вам знадобиться
Цей лайфхак вам знадобиться. Фото analitikaua.net

За допомогою льоду можна дізнатися, чи справжнє срібло

Дехто любить золоті прикраси, інші надають перевагу якісній біжутерії. Водночас для декого найбільш практичним та красивим матеріалом для прикрас залишається срібло, яке, до речі, легко можна відрізнити від підробки за допомогою крейди.

Сьогодні ми хочемо поділитися іще одним лайфхаком, що допоможе визначити справжність срібла. Зробити це можна за допомогою кубика льоду, інформують на порталі "Ukr.Media".

Як визначити справжність срібла за допомогою льоду

У срібла є особлива властивість, яка легко відрізняє його від інших металів. Завдяки високій теплопровідності воно швидко нагріває лід, передаючи тепло від металу до льоду, що призводить до швидкого плавлення кристалічної структури льоду.

Тож, для перевірки автентичності срібного виробу просто помістіть його на кубик льоду. Якщо прикраса дійсно виготовлена зі срібла, ви помітите, що вона почне буквально вдавлюватися в лід буквально за кілька секунд. Лід розтане під впливом ваги й теплопередачі від срібного виробу.

Раніше "Телеграф" писав, як запобігти почорнінню срібних прикрас. За допомогою одного способу, вони сяятимуть, як і раніше.