Готуватимете лише так: ще один маринад для запікання скумбрії
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Настільки смачна, що просто пальчики оближеш
Скумбрія є досить популярною рибкою у багатьох господинь, оскільки вона смачна, корисна та коштує відносно недорого. Із нею готують смачну рибну юшку, маринують або ж запікають.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом смачного маринаду, у якому модна замаринувати рибку саме перед запіканням. Вона вийде надзвичайно смачною, переконують на Instagram-сторінці "iriska_dimitrova".
Як смачно запекти скумбрію
Інгредієнти:
- 2 тушки скумбрії;
- 3 ст. л. оливкової олії;
- 1 ч. л. солі (без гірки);
- 2 ч. л. паприки (краще копченої);
- 2-3 зуб. часнику;
- лимон
Спосіб приготування:
- Скумбрію помити, почистити, прибрати все зайве, розділити на філе.
- Для маринаду зміщати олію, сіль, паприку, часник, вичавити сік з лимона, розмішати.
- Змастити маринадом філе скумбрії, залишити на 2-3 години.
- Вкласти рибку на змащене олією деко, запікати у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 20 хвилин.
- Готову рибу подавати з лимоном.
А якщо ви любите скумбрію, рекомендуємо ще один цікавий маринад для неї. У ньому рибка виходить особливо смачною.