Готуватимете лише так: ще один маринад для запікання скумбрії

Читать на русском
Автор
Бюджетна та проста рибка
Бюджетна та проста рибка. Фото 1000.menu

Настільки смачна, що просто пальчики оближеш

Скумбрія є досить популярною рибкою у багатьох господинь, оскільки вона смачна, корисна та коштує відносно недорого. Із нею готують смачну рибну юшку, маринують або ж запікають.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом смачного маринаду, у якому модна замаринувати рибку саме перед запіканням. Вона вийде надзвичайно смачною, переконують на Instagram-сторінці "iriska_dimitrova".

Як смачно запекти скумбрію

Інгредієнти:

  • 2 тушки скумбрії;
  • 3 ст. л. оливкової олії;
  • 1 ч. л. солі (без гірки);
  • 2 ч. л. паприки (краще копченої);
  • 2-3 зуб. часнику;
  • лимон

Спосіб приготування:

  1. Скумбрію помити, почистити, прибрати все зайве, розділити на філе.
  2. Для маринаду зміщати олію, сіль, паприку, часник, вичавити сік з лимона, розмішати.
  3. Змастити маринадом філе скумбрії, залишити на 2-3 години.
  4. Вкласти рибку на змащене олією деко, запікати у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 20 хвилин.
  5. Готову рибу подавати з лимоном.

А якщо ви любите скумбрію, рекомендуємо ще один цікавий маринад для неї. У ньому рибка виходить особливо смачною.