Один інгредієнт змінить смак борщу до невпізнання: що додати для ідеальної ситності та консистенції

Читать на русском
Автор
Страва стане надзвичайно вдалою
Страва стане надзвичайно вдалою. Фото pexels.com

Борщ покращить одна ложка вершкового масла

Ми розповідали, які помилки у приготуванні шашлику псують смак м’яса. Тепер ділимось лайфхаком, який допоможе значно смачніше приготувати борщ.

Багато кулінарів знають про чудовий секрет: за кілька хвилин до готовності додати у борщ шматок вершкового масла. Навіщо це робити і якого ефекту можна очікувати, розповідаємо разом із Pixelinform.

Чому вершкове масло робить борщ кращим?

Це не лише робить суп смачнішим, але й надає йому нових властивостей. Страва стає ароматнішою, ситнішою, набуває нових смаків.

Вершкове масло робить борщ більш ароматним, додаючи приємні вершкові нотки, які чудово поєднуються з іншими інгредієнтами. Завдяки маслу борщ стає густішим, кремовим та ніжним на смак. Додавання вершкового масла робить борщ більш калорійним, що може бути особливо актуально, якщо ви хочете, щоб він був єдиною стравою на обід.

Скільки масла додавати?

Багато продукту не потрібно. Додайте чайну ложку під час приготування засмажки, і ще одну — перед тим, як вимкнути вогонь під готовою стравою. Якщо ви не використовували вершкове масло для засмажки, додайте близько 80 г в кінці приготування.

Спробуйте додати вершкове масло у свій наступний борщ і переконайтеся самі, наскільки він стає смачнішим. Також ми розповідали, як правильно додати цибулю в котлетний фарш, щоб страва вийшла смачною та соковитою.