Корисний сніданок нашвидкуруч: такий омлет з овочами просто готується, швидко з’їдається
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Ситний та смачний омлет з овочами](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/0/cf/d1dc87c6-7bd7c8701e857437bea468b95d4f3cf0.webp?v=2828_1)
Вжух — і ви вже снідаєте
На сніданок у нас найбільше вимог. Хочеться, щоб перший прийом їжі був смачним, ситним та швидким у приготуванні.
Омлет з овочами за рецептом "Мета" відповідає всім цим вимогам. До того ж він дуже корисний, готується за лічені хвилини та наситить такий сніданок до самого обіду. Ваш ідеальний день починатиметься саме з такої страви.
Як приготувати омлет з овочами на швидку руку
Інгредієнти:
- куряче яйце — 5 шт.;
- цибуля ріпчаста — 2 шт.;
- перець болгарський — 2 шт.;
- помідор — 2 шт.;
- перець чорний мелений, сіль, прованські трави – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Чистимо цибулю та болгарський перець. Нарізаємо їх тонкими півкільцями. Також нарізаємо і помідори.
- В окрему глибоку тарілку вбиваємо яйця, солимо і збиваємо до однорідного стану.
- На розігрітій сковороді з рослинною олією обсмажуємо до м’якості цибулю. Після цього додаємо перець і готуємо ще 3 хвилини.
- Через зазначений час до сковороди додаємо помідори, солимо і перчимо.
- У сковороду до овочів відправляємо яйця, накриваємо кришкою та готуємо омлет на повільному вогні протягом 5 хвилин.
А якщо хочеться різноманітності — приготуйте оселедцеву олію. Вам сподобається!